İçeriğe Yönlendir

Kara

Murat Sahın

Recommended Posts

Murat Sahın
Alptuğ Özcan yazdı:

Allah kolaylık versin :D 

Naapıyım, en son fi tarihinde çay içmeye çağırdınız. 

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Naapıyım, en son fi tarihinde çay içmeye çağırdınız. 

"fi tarihinde çay içmeye çağırdınız" değil abi şöyle olacak o cümle;

Her çay toplantısına çağırıyorsunuz ama ben en son fi tarihinde teşrif edebildim" diye yazman gerekiyordu :D 

tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Alptuğ Özcan yazdı:

Her çay toplantısına çağırıyorsunuz ama ben en son fi tarihinde teşvik edebildim" diye yazman gerekiyordu :D 

2 hususa dikkat çekmek isterim;

1- teşvik değil teşriftir o :) 

2- 6 da toplanıp 7 de dağılıyorsunuz. Ben işten 6 da çıkıyorum. Başka bir şehir sasyılabilecek bir noktada toplandığınız için ben gelmeye kalksam gelene kadar siz dağılmış olursunuz. Lem en son sana yakın olsun diye burayı seçtik dediğiniz yere navigasyon bir buçuk saat diyordu. İşten çıkıp çocukları alıp eve bırakınca aradım Oğuzu gelsem mi diye, dağılıyoruz dedi :D 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Murat Sahın yazdı:

2- 6 da toplanıp 7 de dağılıyorsunuz. Ben işten 6 da çıkıyorum. Başka bir şehir sasyılabilecek bir noktada toplandığınız için ben gelmeye kalksam gelene kadar siz dağılmış olursunuz. Lem en son sana yakın olsun diye burayı seçtik dediğiniz yere navigasyon bir buçuk saat diyordu. İşten çıkıp çocukları alıp eve bırakınca aradım Oğuzu gelsem mi diye, dağılıyoruz dedi :D 

7de dağılmak mı? 7de evden çıkıyoruz buluşma için. 6da ben daha işyerinden yeni çıkmış oluyorum hem. Bütün söylediklerin palavere :biggrin: akyurtta çardaklı sobalı biyer bul da mangal yapalım kalabalıkca

Alptuğ Özcan yazdı:

Her çay toplantısına çağırıyorsunuz ama ben en son fi tarihinde teşvik edebildim" diye yazman gerekiyordu :D 

Sen nasıl düştün bu duruma yav. Haklı olacakken olamamışsın. 

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Oğuzkan Işık yazdı:

7de dağılmak mı? 7de evden çıkıyoruz buluşma için. 6da ben daha işyerinden yeni çıkmış oluyorum hem. Bütün söylediklerin palavere :biggrin: akyurtta çardaklı sobalı biyer bul da mangal yapalım kalabalıkca

Akyurtta ne işimiz var lem? Ben bile tüvtürk muayenesi harici gitmiyorum :D 

Bu tarafa yazın gelinir. Kapalı sobalı çardak kültürü burada yok. Yazın orman yangınları sebebiyle piknik alanları yasaklandı, bizde gidemedik. Kısmetse önümüzdeki yaza bakalım. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Murat Sahın yazdı:

1 - Olur öyle şeyler :D 

2 - En son "teşrif" ettiğin toplantıda mekanı biz kapattık hatırlatırım, kapatıyoruz artık hesabı almamış lazım demediler mi :D litfen litfen

Oğuzkan Işık yazdı:

akyurtta çardaklı sobalı biyer bul da mangal yapalım kalabalıkca

:good1:

Oğuzkan Işık yazdı:

Sorma klavyenin azizliğine uğramışım :help:

:coffee: Kahve içmeden kendime gelemiyorum bu aralar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...