Oğuzkan Işık 8 Aralık 2025 Paylaş 8 Aralık 2025 Murat Sahın yazdı: Abi rot balans işini yapan arkadaş. Lastiği başkasından almıştım arkadaşta olmadığı için. Yeni makinede yapmıştı, olmadı deyince eski emektar makinede yaptı Lastikleri janttan söktü, içlerini kontrol etti, tekrar taktı falan. Baya uğraştı. Şuan sorun görünmüyor. Yoksa dediğin gibi hunter makinesi olan birini bulacaktım. Bozuk arabaları alıp duruyon sonra uğraşıyon böyle Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2025 Paylaş 9 Aralık 2025 Metin Uzunoğlu yazdı: Anlık 240 kadar çıktı, halen hayatta 1.6 dizel mi hocam 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 9 Aralık 2025 Yazar Paylaş 9 Aralık 2025 Oğuzkan Işık yazdı: Bozuk arabaları alıp duruyon sonra uğraşıyon böyle Fluence EDC yi hatırlatır kenara çekilirim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Aralık 2025 Paylaş 9 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: 1.6 dizel mi hocam Evet bursa İzmir otobanı eğimli yolda, 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 Aralık 2025 Paylaş 9 Aralık 2025 Murat Sahın yazdı: Fluence EDC yi hatırlatır kenara çekilirim. O bozuk değildi sonradan bozuldu 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Periyodik bakım yaptık. Aynı zamanda yırtık olan sol akis körüğü değişimi için akis söküldü, kovan ve bilyeler komple bozuk olduğu için değiştirdik. Amerikan parkın sağ tarafı çalışmıyordu, dandik bir şey takmışlar sonradan. İptal ettirdim. Sağ park ampulünü değiştirdik. Şimdilik tespit ettiğimiz her şeyi yaptık. Dükkandan çıktım, gaza basınca motor arızası ikazı verdi. Döndüm, pc bağlayıp sildiler yine verdi. Akisle alakalı olması mümkğn olmadığından diğer bakımda sökülen diper kısımları tekrar söktük, turbo ile hava filtre kazanı arasında serçe parmaktan ince bir hortum çıkmıştı. Taktık, yine çıktı, bizde değiştirdik 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sahın yazdı: Periyodik bakım yaptık. Aynı zamanda yırtık olan sol akis körüğü değişimi için akis söküldü, kovan ve bilyeler komple bozuk olduğu için değiştirdik. Amerikan parkın sağ tarafı çalışmıyordu, dandik bir şey takmışlar sonradan. İptal ettirdim. Sağ park ampulünü değiştirdik. Şimdilik tespit ettiğimiz her şeyi yaptık. Dükkandan çıktım, gaza basınca motor arızası ikazı verdi. Döndüm, pc bağlayıp sildiler yine verdi. Akisle alakalı olması mümkğn olmadığından diğer bakımda sökülen diper kısımları tekrar söktük, turbo ile hava filtre kazanı arasında serçe parmaktan ince bir hortum çıkmıştı. Taktık, yine çıktı, bizde değiştirdik Bildirimi görünce yine bozulmuş dedim evet yine bozulmuş 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Bildirimi görünce yine bozulmuş dedim evet yine bozulmuş Kuzey Ankarayı 120 ile inen arkadaşın dibine girip selektör yapıp rahatsız edebiliyorum. Onu naapcaz? Yağ akıtan astrayı hatırlatırım bak Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Son yapılan işlemlerden sonra arıza lambası söndü mü bari? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Murat Sahın yazdı: Kuzey Ankarayı 120 ile inen arkadaşın dibine girip selektör yapıp rahatsız edebiliyorum. Onu naapcaz? Yağ akıtan astrayı hatırlatırım bak Yolu seç bide beni rahatsız et bakalım ne kadar yaklaşabiliyorsun Alptuğ Özcan yazdı: Son yapılan işlemlerden sonra arıza lambası söndü mü bari? En son lambayı sökmüşler sanırım Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Son yapılan işlemlerden sonra arıza lambası söndü mü bari? Hortum değişince söndü Oğuzkan Işık yazdı: Yolu seç bide beni rahatsız et bakalım ne kadar yaklaşabiliyorsun Düzde olmaz, virajlı yolda kapışalım. Oğuzkan Işık yazdı: En son lambayı sökmüşler sanırım Yok o aşamaya 2.0 tdci alırsam gelecem 3 Ocak tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Murat Sahın yazdı: Düzde olmaz, virajlı yolda kapışalım. Oğuzkan Işık yazdı: Ennn sevdiğimmm Sizleri Kargasekmez'e alalım @Oğuzkan Işık @Murat Sahın Geçerken haber verin çekirdeğimi alıp geleyim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Sizleri Kargasekmez'e alalım @Oğuzkan Işık @Murat Sahın Geçerken haber verin çekirdeğimi alıp geleyim İnerken mi çıkarken mi ? hani çıkarken yetişemem diyorsa inerkende olur 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: İnerken mi çıkarken mi ? hani çıkarken yetişemem diyorsa inerkende olur O çok farketmez de, bir ara işimiz var senle. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Murat Sahın yazdı: O çok farketmez de, bir ara işimiz var senle. Özelden yazıver Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Muayene hallettik, 2 yıl kafa rahat. Alt takımı bozmuşum beklendiği üzere, yaptırdım. Aslında muayene sonrası satarım diyordum ama almayı planladığım araca binince kendimi mutsuz hissettim. Bir süre daha birlikteyiz. Şimdi gelelim işin yapılacaklar listesine; 1- Far aydınlatmasındam memnun değilim. Far bakım/temizliği yapan bir yere götürüp baktıracağım. Temizlik+led ile çözülür sanırım. @Oğuzkan Işık Var mı tanıdık? 2- Araçta android teyp takılı ama donanımı zayıf. Sürümü artık güncellenmiyor. Bunu değiştirmek istiyorum ama yerine ne takmam gerektiğini bulamadım. 3- Arka camdaki rezistanslar kopuk. Daha önce film yapılmış ve sökülmüş, sökerken mahfetmişler. Bunun tamiri yapılabiliyor mu? Benim usta arka cam değişimi dedi ama ford logolu orjinal camı değiştirmek aklıma yatmadı. ( https://uzmanotocam.com.tr/hizmetlerimiz/oto-rezistans-tamiri/ burayı buldum ama görüşeceğim bakalım) 4- Şoför koltuğunun sırtlık kısmında sol tarafta kumaşta yırtılma var. Muhtemelen evveliyatında silah taşıyan biri kullanmış gibi geliyor. Bunu nasıl tamir ettireceğiz? Tam orada airbag var malum. Şimdiden teşekkürler. 2 saat önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Mercek var mı farda ? Yok ama belki taktırırım 46 dakika önce tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Bı LED mercek takılıp far camı değişir far aydınlatmasi güzel olur 15 20 bin tutar ama güzel iş. Arka cam rezistans çok mu kullanılıyor. Tamir ojesi gibi bişi var hatta direk oje bile olabilir orasını bilemedim. Silah yarasi fikis Mondeolarda. Airbag için problem değil. Döşemeci parça kumaş değişiyor dikişten patlıyor zaten airbag Teybi de yeni versiyonu tak devam. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Murat Sahın yazdı: Yok ama belki taktırırım Ankara far tasarım merkezi var tanımıyorum ama yaptıkları işler iyi duruyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts