Oğuzkan Işık 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Murat Sahın yazdı: Selamlar herkese, egeanın gitmesinin akabinde yenisini aldık, haftasonu olması ve bankanın azizliğe uğramam sonucu kapora verip Pazartesi noter yapalım dedim. 2012 model ve siyah. Tarcanlarda ekspertize soktum, ön tamponunda lokal boya varmış. Motor mekanik alt takım iyi, bir iki ufak şey söylediler. Salı tatil olunca onları hallederiz. Şimdilik ne aldığımı sadece emmi biliyor. @Oğuzkan Işık bil bakalım ne aldım 2. Mesajı okumadan renkden bildim mondeo olduğunu Hayırlı olsun güle güle binelim. Pazartesi akşamı bunu ıslamamız lazım kesin. Metin Akbal yazdı: Ankara da okyanus mu var Cruise gemi için hayirli olsun Okyanus yok ama dümenci çok burada 1 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan, bundan sonra işin zor 98 mk2 den sonra hiç bir arabayı beğenmemiştim zaten. Olması gereken oluyor bir şekilde. Eşim diyor ki bunu da hemen satacak mısın. Üzerine 1m eklemeden bundan iyi bir şey alamayız, mecbur binicez dedim Oğuzkan Işık yazdı: 2. Mesajı okumadan renkden bildim mondeo olduğunu Hayırlı olsun güle güle binelim. Pazartesi akşamı bunu ıslamamız lazım kesin. Okyanus yok ama dümenci çok burada Bir tane de Passat vardı ama bunu görünce Passata bakasım gelmedi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Murat Sahın yazdı: Teşekkürler. 238000 Km yi bu yüzden sormuştum yüksek ise mondeo veya merso diyecektim. Açıklama gelmiş Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Murat Sahın yazdı: Ben o konuda hızlıyım. İlana koydum, işyerinden arkadaş 610 olursa noter dedi. Olur dedim Sans kısmet isi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce On numara olmuş kazasız belasız güzel günlerde kullanın Mondi ye bindikten sonra diğer arabaları beğenmez olursun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Pazartesi akşamı bunu ıslamamız lazım kesin. @Murat Sahın görmemezlikten gelme 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: @Murat Sahın görmemezlikten gelme Egeayı ıslatmış mıydık? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Abi yeni gemi hayırlı olsun kazasız belasız olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Jantlar 16lik mi e negüzel işte. kalın lastik ile süper oluyor. hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Okyanus yok ama dümenci çok burada Murat Sahın yazdı: Egeayı ıslatmış mıydık? Angara bebeleri birbirini taniyamamis 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: e negüzel işte. kalın lastik ile süper oluyor. hayırlı olsun. Bu kislik takım bir yazlik takım olsun. Ama mondeoya 16lik gitmiyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun en beğendiğim araçlardan biri. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Murat tebrik ederim hayırlı olsun arabanın hasını bulmuşsun Allah kazasız belasız ve cezasız binmeni nasip etsin. Esas sıkıntı bunu satınca ne alacaksın? O gün yandığın gündür. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 20 sene eşeğe binmişim diyeceksin. Tanrılardan boşa geçen zamanların için af dileyeceksin. 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Murat Sahın yazdı: Egeayı ıslatmış mıydık? Senin sattığını mı? Yoo onu da ıslatmadık Yorum bağlantısı
Recommended Posts