Alptuğ Özcan 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Murat Sahın yazdı: Teşekkürler kardeşim. Aklımda farklı şeyler vardı ama kredi faizleri yüksek malum, hesapladım, aklıma yatmadı. Egea etorq çok düşündüm, malum ben sert araç kullanıyorum, oda aklıma yatmadı. Bunu da görünce psikopat tarafım devreye girdi. Aldım gitti valla. İyi yapmışsın abi Ford iyidir. Güle güle kullan ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanın 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Hayırlı olsun bu çok hoşuma gitti. Arıyorum açmıyorsun abiii 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Hayırlı olsun. Egeadan sonra ciddi level atladığınızı hissedeceksiniz hem konfor hem sürüş keyfi anlamında. Kazasız günlerde binin inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Güzel araba. Geçen Sw kasa gördük babamla, biz bunu kullanamayız sığmaz kapıya bacaya demiştik. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: malum ben sert araç kullanıyorum foruma ince mesaj aslında bu Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: bunda ptc var Trend de yok. Titanium ve Selective' de var. Ancak, Rusya' ya gönderilen tüm donanımlarda PTC ve blok ısıtıcısı standart. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Ümit Türk yazdı: foruma ince mesaj aslında bu Mesaj falan bilmem ben, virajda hesap yapmayı sevmiyorum Tamer Topaç yazdı: Trend de yok. Titanium ve Selective' de var. Ancak, Rusya' ya gönderilen tüm donanımlarda PTC ve blok ısıtıcısı standart. Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş 1 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: trigeri değiştirdim. Oooo bunu kutlamalıyız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Ne hikmetse, galerideki arabaların çoğunun tüm ağır bakımları bir ay önce yapılmış oluyor.. 1 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Çok iyi yapmışsın. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: Oooo bunu kutlamalıyız Bana pasta cila + seramik hediye etsene Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: Bana pasta cila + seramik hediye etsene pasta neli olsun ? frambuaz ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Oğuzkan Işık yazdı: pasta neli olsun ? frambuaz ? O zaman seramiği de sormalisin? Kütahya seramik mi olmali 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: O zaman seramiği de sormalisin? Kütahya seramik mi olmali porselen var evde. pastayı ona koyacağım zaten. cilayı da bi büfeye durur hallederiz 4 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Murat Sahın yazdı: Mesaj falan bilmem ben, virajda hesap yapmayı sevmiyorum Eklemek gerekecek o zaman, neyse, hallederiz Dün galerinin vallahisine inanmayarak trigeri değiştirdim. İyi ki inanmamışım, tabi ki değişmemiş Virajda hesap yapmayı sevmem gibi cümleler kurulmaya başlanmış Mondeo'dan sonra? 1 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Hayırlı uğurlu olsun, tekeri düz bassın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Bugün yedek anahtar yaptırdım. Kayıp olan anahtarı beyinden sildirdim. Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Temmuz Paylaş 17 Temmuz Murat Sahın yazdı: Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. Bu konuda yapacaklarınizi takipteyim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Murat Sahın yazdı: Şimdi sıra güneşte yanmaması için yapılacak işlemlere geldi. yanmaz uğraşma yanarsa da boyarsın yahu nolacak Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Ali Gök yazdı: yanmaz uğraşma yanarsa da boyarsın yahu nolacak Yanmasın ya, çok para istiyorlar komple boyaya ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Murat Sahın yazdı: Yanmasın ya, çok para istiyorlar komple boyaya ? Kendimiz boyarız ucuza Yorum bağlantısı
Recommended Posts