Adnan Çakır 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz CC büyütmek kolay önemli olan küçültmek. Nc750X ten sonra ufaklığı da sevindirmek ve karne hediyesi olarak aynı zamanda bize de eğlencelik olsun, sağa sola gitmek için 1 haftalık beklemeden sonra bugün biberon CC QJ LTM125 Scooterımız FıtFıt'ı aldık ve fotolarını sizlerle paylaşıyorum. Huzurlarınızda FıtFıt (Aslan Parçası) 22 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Çok sevimliymis. Plaka da güzelmiş. Bizim ilçenin harfleri var. 12 Temmuz tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz FıtFıt'la ilk sürüş Rampa aşşa iyi de, Dilovası rampasının ortasında beni sen çıkarır mısın diycek diye korktum 2 11 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kujeee abs mi var bunda Şimdi RKS ama bu 2023 model özellikle QJ montaj istedim. Bunun bir de LTR125 i var onda ön cam ve su soğutma var ABS yok Teşekkür ederiz arkadaşlar, ben bunda acemi oldum 🫣 en iyisi ben Moto Guzzi Stelvio 1000 CC bakayım kendime 🤫 12 Temmuz tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Hayırlı olsun abi güzel günlerde kullanın 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Bu çok yumuş yumuş ne gergin ne agresif 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Bir gün bi garajım olursa böyle bişey alıp Harley görünümü yapıp binecem inşallah 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Ersen şahin yazdı: Bir gün bi garajım olursa böyle bişey alıp Harley görünümü yapıp binecem inşallah Görünümlü değil gerçeğini alırsınız İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Pazar 08:32 Yazar Paylaş Pazar 08:32 Teşekkür ederim arkadaşlar Sizlere de daha iyileri nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 08:57 Paylaş Pazar 08:57 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 10:53 Paylaş Pazar 10:53 İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun. Sağol 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts