Ali Darbaz Dün saat 10:28 Paylaş Dün saat 10:28 Merhaba Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? Jant işlerinden pek anlamıyorum yanlış anlamışsam öğrenmek isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-15-inc-mini-cooper-hafif-jant-takimi-1247745201/detay Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Dün saat 10:45 Paylaş Dün saat 10:45 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? Jant işlerinden pek anlamıyorum yanlış anlamışsam öğrenmek isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-15-inc-mini-cooper-hafif-jant-takimi-1247745201/detay Ölçü neyse ona göre alın yoksa bütün yük poryaya değil bijonlara biner her an kırılıp kopabilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 10:52 Paylaş Dün saat 10:52 Oldurulur ama, kırılan bijonlar, bozulan porya vs de cabası olur... Allah korusun yolda seni geçen jantın da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce spacer dönüştürücü kullanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Takmaya takarlar, sonra yolda jantı bırakıp yola devam edebilirsin. Her şekilde bijonları ve poryayı bozar. İki seçeneğin var; ölçüye uygun bijon aralığında jant almak yada spacer dönüştürücü kullanmak. Spacer aracın geometrisini etkiler. Bu etki olumlu olabilir, olumsuz da olabilir. Kamber kaster baktırmak falan gerekir doğru olması için. İnce iş yani. En güzeli doğru jant bulmak olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce 0 ben işi riske atmayayım. Jantis Tuzla ile görüştüm, aracın jant resmini gönderdim 4 lastik için bana 10.000 TL fiyat verdi. Üstelik jantları gunmetal renge boyacak. Renk seçiminde sınırsızlar istediğim renge boyayabilirler. Ben beyaz arabaya gan metal renk tercih ettim. Tahmini görüntü buna benzeyecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) 0 ben işi riske atmayayım. Jantis Tuzla ile görüştüm, aracın jant resmini gönderdim 4 lastik için bana 10.000 TL fiyat verdi. Üstelik jantları gunmetal renge boyacak. Renk seçiminde sınırsızlar istediğim renge boyayabilirler. Ben beyaz arabaya gan metal renk tercih ettim. Tahmini görüntü buna benzeyecek. Burda bahse konu yerin tanıtımı var. 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? 1 neden böyle bir şey hedefleniyor 2. jant uyumundaki tek kriter bijon aralğı değildir 3. hedef nedir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 saat önce Paylaş 21 saat önce fabrikasyon jant iyidir. şekli farklı olsun ama kendi ürünü olsun. yan sanayi düzen tutmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 21 saat önce Paylaş 21 saat önce https://www.instagram.com/reel/DJW_fLfI9Em/?igsh=enJlaGExd2pvOXAy Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Jantdaki hasarlardan kurtulmak istiyorum çok gözüme batıyor iğreti yapıyor. Para varken yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) çizikleri gidermek ile bijon ölçülerini karşılaştırmayı anlamadım. 19 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çok basit bir iş için gitmiştim cok fiyat çektiler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çizikleri gidermek ile bijon ölçülerini karşılaştırmayı anlamadım. Cizikle ugrasmak yerine komple degistireyim demiş işte yaw 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sarhoş bijonla takılır sonra yolda kalınır Genelde 4*98 yerine 4*100 için yapılır 108 e 100 için o bile Zor olur :O Bı sürü psa jantı var favorim de şu 1 Yorum bağlantısı
Osman Yavuz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Bende gecenlerde yeni jant aldım, aslinda zorum yoktu fakat kislik-yazlik değişimlerinde jant gobekleri hep kırıldı, yenisini bulamadım internettede 1800-2000 liraya jant göbeğinin tekini satıyorlardı, beğendiğim jantlar 4x100müş, abi o olmaz senin araca dediler 4x108miş bizimki neyse aldık bir şey taktik. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 10 bine sıfırdan farksız 4 tane çıkma jant alınır. üstelik iyi durumda lastikli şekilde. boyama kesinlikle o kadar etmez. maksimum 6 bin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mertol Kip yazdı: Cizikle ugrasmak yerine komple degistireyim demiş işte yaw 4x108 jant a kıtlık mı gelmiş anlamadım, hondacı olsa anlarım apaçi de değil 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 4x108 jant a kıtlık mı gelmiş anlamadım, hondacı olsa anlarım apaçi de değil Yaw canı öyle çekmiş, sen hiç canın çekti diye gece yarısı çıkıp kokoreç yemedin mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts