Ali Darbaz Pazartesi 10:28 Paylaş Pazartesi 10:28 Merhaba Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? Jant işlerinden pek anlamıyorum yanlış anlamışsam öğrenmek isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-15-inc-mini-cooper-hafif-jant-takimi-1247745201/detay Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz Pazartesi 10:45 Paylaş Pazartesi 10:45 Ali Darbaz yazdı: Merhaba Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? Jant işlerinden pek anlamıyorum yanlış anlamışsam öğrenmek isterim. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-15-inc-mini-cooper-hafif-jant-takimi-1247745201/detay Ölçü neyse ona göre alın yoksa bütün yük poryaya değil bijonlara biner her an kırılıp kopabilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Pazartesi 10:52 Paylaş Pazartesi 10:52 Oldurulur ama, kırılan bijonlar, bozulan porya vs de cabası olur... Allah korusun yolda seni geçen jantın da olabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 12:49 Paylaş Pazartesi 12:49 spacer dönüştürücü kullanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Pazartesi 13:03 Paylaş Pazartesi 13:03 Takmaya takarlar, sonra yolda jantı bırakıp yola devam edebilirsin. Her şekilde bijonları ve poryayı bozar. İki seçeneğin var; ölçüye uygun bijon aralığında jant almak yada spacer dönüştürücü kullanmak. Spacer aracın geometrisini etkiler. Bu etki olumlu olabilir, olumsuz da olabilir. Kamber kaster baktırmak falan gerekir doğru olması için. İnce iş yani. En güzeli doğru jant bulmak olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 13:32 Yazar Paylaş Pazartesi 13:32 0 ben işi riske atmayayım. Jantis Tuzla ile görüştüm, aracın jant resmini gönderdim 4 lastik için bana 10.000 TL fiyat verdi. Üstelik jantları gunmetal renge boyacak. Renk seçiminde sınırsızlar istediğim renge boyayabilirler. Ben beyaz arabaya gan metal renk tercih ettim. Tahmini görüntü buna benzeyecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 13:43 Yazar Paylaş Pazartesi 13:43 (düzenlendi) 0 ben işi riske atmayayım. Jantis Tuzla ile görüştüm, aracın jant resmini gönderdim 4 lastik için bana 10.000 TL fiyat verdi. Üstelik jantları gunmetal renge boyacak. Renk seçiminde sınırsızlar istediğim renge boyayabilirler. Ben beyaz arabaya gan metal renk tercih ettim. Tahmini görüntü buna benzeyecek. Burda bahse konu yerin tanıtımı var. Pazartesi 16:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 14:25 Paylaş Pazartesi 14:25 Ali Darbaz yazdı: Araba jant ölçüsü 4x108 ama bu yuvaya 4x100 jant takmak mümkün oluyormu? 1 neden böyle bir şey hedefleniyor 2. jant uyumundaki tek kriter bijon aralğı değildir 3. hedef nedir 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 14:56 Paylaş Pazartesi 14:56 fabrikasyon jant iyidir. şekli farklı olsun ama kendi ürünü olsun. yan sanayi düzen tutmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay Pazartesi 15:01 Paylaş Pazartesi 15:01 https://www.instagram.com/reel/DJW_fLfI9Em/?igsh=enJlaGExd2pvOXAy Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 15:13 Yazar Paylaş Pazartesi 15:13 Jantdaki hasarlardan kurtulmak istiyorum çok gözüme batıyor iğreti yapıyor. Para varken yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 16:21 Paylaş Pazartesi 16:21 (düzenlendi) çizikleri gidermek ile bijon ölçülerini karşılaştırmayı anlamadım. Pazartesi 16:21 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 16:22 Paylaş Pazartesi 16:22 Çok basit bir iş için gitmiştim cok fiyat çektiler. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 17:46 Paylaş Pazartesi 17:46 Çağlar Bayur yazdı: çizikleri gidermek ile bijon ölçülerini karşılaştırmayı anlamadım. Cizikle ugrasmak yerine komple degistireyim demiş işte yaw 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Pazartesi 17:48 Paylaş Pazartesi 17:48 Sarhoş bijonla takılır sonra yolda kalınır Genelde 4*98 yerine 4*100 için yapılır 108 e 100 için o bile Zor olur :O Bı sürü psa jantı var favorim de şu 1 Yorum bağlantısı
Osman Yavuz Pazartesi 19:28 Paylaş Pazartesi 19:28 Bende gecenlerde yeni jant aldım, aslinda zorum yoktu fakat kislik-yazlik değişimlerinde jant gobekleri hep kırıldı, yenisini bulamadım internettede 1800-2000 liraya jant göbeğinin tekini satıyorlardı, beğendiğim jantlar 4x100müş, abi o olmaz senin araca dediler 4x108miş bizimki neyse aldık bir şey taktik. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazartesi 19:48 Paylaş Pazartesi 19:48 10 bine sıfırdan farksız 4 tane çıkma jant alınır. üstelik iyi durumda lastikli şekilde. boyama kesinlikle o kadar etmez. maksimum 6 bin 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:28 Paylaş Pazartesi 20:28 Mertol Kip yazdı: Cizikle ugrasmak yerine komple degistireyim demiş işte yaw 4x108 jant a kıtlık mı gelmiş anlamadım, hondacı olsa anlarım apaçi de değil 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 22:47 Paylaş Pazartesi 22:47 Çağlar Bayur yazdı: 4x108 jant a kıtlık mı gelmiş anlamadım, hondacı olsa anlarım apaçi de değil Yaw canı öyle çekmiş, sen hiç canın çekti diye gece yarısı çıkıp kokoreç yemedin mi? 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Salı 16:11 Paylaş Salı 16:11 Bana getir her türlü uydurur takarım fakat sonrasında sıkıntılar yaşarsın seni tanımam😁 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 06:17 Paylaş Çarşamba 06:17 Çağlar Bayur yazdı: 3. hedef nedir Cevabı tüm forum verebilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 06:23 Yazar Paylaş Çarşamba 06:23 Tamer Topaç yazdı: Cevabı tüm forum verebilir Bu sabah karşılaştığım diyaloğu bahsedeyim. Bizim jantlar bu kadar çizikmi. Niye böyle sen mi yaptın . Hanım forumu okuyup resimlere bakmış. Kendim boyamamı istiyor da ben izah ettim kendisine . benim boyamam fazla dayanmaz. toz boya lazım anlattım. Datça dönüşü üçüncü bir tatil daha yapmayı planlıyoruz. hevesimizi alırsak janta girişicez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:41 Paylaş Çarşamba 11:41 Ali Darbaz yazdı: Bu sabah karşılaştığım diyaloğu bahsedeyim. Bizim jantlar bu kadar çizikmi. Niye böyle sen mi yaptın . Hanım forumu okuyup resimlere bakmış. Kendim boyamamı istiyor da ben izah ettim kendisine . benim boyamam fazla dayanmaz. toz boya lazım anlattım. Datça dönüşü üçüncü bir tatil daha yapmayı planlıyoruz. hevesimizi alırsak janta girişicez. gagıldan gelenler için, onlarca defa kendim spreyle boyadım arabadan bile sökmeden mis gibi oluyor, 500 tl ye biter. Mertol Kip yazdı: hiç canın çekti diye gece yarısı çıkıp kokoreç yemedin mi? gece yarısı çıkıp kookreç yemeyen mi var... rutin bir gece işlemi bu ... önden de 5 li midye dolması gömülür bol limonlu bjk çarşı karşısı mekanda üffffff 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 11:49 Yazar Paylaş Çarşamba 11:49 Çağlar Bayur yazdı: gagıldan gelenler için, onlarca defa kendim spreyle boyadım arabadan bile sökmeden mis gibi oluyor, 500 tl ye biter. gece yarısı çıkıp kookreç yemeyen mi var... rutin bir gece işlemi bu ... önden de 5 li midye dolması gömülür bol limonlu bjk çarşı karşısı mekanda üffffff Hangi marka sprey boya kullandın Yorum bağlantısı
Recommended Posts