İçeriğe Yönlendir

Jant Konusu.

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

polisan sprey jant boyası. koyu rengi ile gunmetale en yakın olan o bir de ucuz. en sevdiğim özellikler bir arada

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

polisan sprey jant boyası. koyu rengi ile gunmetale en yakın olan o bir de ucuz. en sevdiğim özellikler bir arada

Peki çizikleri nasıl çözelim onu da anlat abi. 

Jant üstünde yarıklar var. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Ali Darbaz yazdı:

Muhtemelen önce zımpara yaparsın ardından biraz derin olan yerleri macunla düzeltip boyarsin. Eğer çok derin çizikler varsa muhtemelen lazerde duzeltmez.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bizim orada bir boya oto boyacı var. Dolgu macunu falan filan var mı yapar mı kaç para bir fiyat alayım.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

gece yarısı çıkıp kookreç yemeyen mi var... rutin bir gece işlemi bu ... önden de 5 li midye dolması gömülür bol limonlu bjk çarşı karşısı mekanda üffffff

Boğulacan len yavaş göm

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

kalender olacan, biraz da yokklama macunu işe yarar. 500 lük ürünü alıp 10 bin kadar fayda beklenmeyecek veya 500 lük iş için 10bin harcanmaz.

Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Abi sen 10k döviz ya da altın al boşver jantı. Kızının geleceğine yatırım yap. Jant olsa ne olur olmasa ne olur 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ümit Türk yazdı:

Abi sen 10k döviz ya da altın al boşver jantı. Kızının geleceğine yatırım yap. Jant olsa ne olur olmasa ne olur 

Arabanın masraflarını enflasyonla ödeme yoluna giriyorum zaten ocakda maaş zam olacak 12 ay taksitle peşin fiyatına satılan ürünlere bakarım. 

Yorum bağlantısı
Ersen şahin
Ali Darbaz yazdı:

Bu sabah karşılaştığım diyaloğu bahsedeyim. Bizim jantlar bu kadar çizikmi. Niye böyle sen mi yaptın :D . Hanım forumu okuyup resimlere bakmış.  Kendim boyamamı istiyor da ben izah ettim kendisine . benim boyamam fazla dayanmaz. toz boya lazım anlattım. Datça dönüşü üçüncü bir tatil daha yapmayı planlıyoruz. hevesimizi alırsak janta girişicez. 

İşin içine hanımlar girince çok güzel diyaloglar çıkıyor ortalığa 

Dün eşimin aracını bakıma götürdüm üzerinden fabrikanın taktığı polen filtresi çıktı ve diyalog şöyle gelişti

Ben: hayatım arabanın üzerindeki polen filtresi fabrikanın taktığı orijinal polen filtresiymiş 

Eşim : polen filtresi değiştimi ?

Ben :  evet 

Eşim : neden değiştirdiniz ki arabanın orjinalliği bozuldu şimdi

• Teşekkür 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ersen şahin yazdı:

İşin içine hanımlar girince çok güzel diyaloglar çıkıyor ortalığa 

Dün eşimin aracını bakıma götürdüm üzerinden fabrikanın taktığı polen filtresi çıktı ve diyalog şöyle gelişti

Ben: hayatım arabanın üzerindeki polen filtresi fabrikanın taktığı orijinal polen filtresiymiş 

Eşim : polen filtresi değiştimi ?

Ben :  evet 

Eşim : neden değiştirdiniz ki arabanın orjinalliği bozuldu şimdi

Yenge haklı. :)

Benim polen alerjim yok neden para vereyim ki ona. Tikanmayan polen filtresi istiyoruz!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...