Mustafa Tüfekçi Çarşamba 17:19 Paylaş Çarşamba 17:19 Bizimkiler genelde basmak için yapıyor kaliteli sistemle 4 bağımsız air yapılır denge vs sensörü ile güzel olur Ventil de koyacaz mi himmet abiiii Bu arada muayene de sıkıntı olabiliyor Galiba. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cuma 06:17 Paylaş Cuma 06:17 bizim sanayide iki tane airci var dükkanı kapatınca bi görüşeyim haber ederim abi Senin dediğin sistem oluyor gürcü plakalı bitane 4x4 vito geldi yan komşuya döşeme yaptırdı yemeği bende yediler arabayı inceledim aynı dediğin sistem var, yayları normalden büyük, yayın içinde kırmızı balon var aşşağı indirince normal hale geliyor arabayı kaldırınca yükseltme kiti varmış gibi yukarı kalkıyor, yaylar biraz gergin duruyor ama kalkmış vaziyette. Ön tarafı gördüm arkaya bakmadım belki arkası farklıdır. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 06:41 Paylaş Cuma 06:41 Abi coilover kullanmış biri olarak mekanik coil harici air hiç bir sisteme güvenemiyorum. air vs. orjinalinde olmadığı sürece imkansız takmam. ha araç yükseltirmiyim evet, hatta subaru alsaydım alacağım liftkit bile belliydi. Pejoya elleme, zaten muadili pek olmayan bir araç, sedici için 2-3 inç bir takoz ayarla tamam. hep öyle kalsın. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cuma 11:23 Paylaş Cuma 11:23 Onur Demir yazdı: Abi coilover kullanmış biri olarak mekanik coil harici air hiç bir sisteme güvenemiyorum. air vs. orjinalinde olmadığı sürece imkansız takmam. ha araç yükseltirmiyim evet, hatta subaru alsaydım alacağım liftkit bile belliydi. Pejoya elleme, zaten muadili pek olmayan bir araç, sedici için 2-3 inç bir takoz ayarla tamam. hep öyle kalsın. ehliyeti yeni aldığım zamanlar yarise apexi coilover takmıştım, çakmaymış haberim yok orjinal sanıyorum. Her ay rot ayarı, kafa yerde seke seke gitmekten 3 ayda rot kolu, z rot, aks kafası, amortisör gitti komple sıfır ön takım yapmıştım. Daha bedava verseler takmam orjinalden devam veya spor yay. Gençlik ateşiyle insan gibi de sürmezdik tabi. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 11:57 Paylaş Cuma 11:57 Aslında yapmak istediğin bu mudur abi 1 1 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cumartesi 09:46 Paylaş Cumartesi 09:46 Ebrar Tüfek yazdı: ehliyeti yeni aldığım zamanlar yarise apexi coilover takmıştım, çakmaymış haberim yok orjinal sanıyorum. Her ay rot ayarı, kafa yerde seke seke gitmekten 3 ayda rot kolu, z rot, aks kafası, amortisör gitti komple sıfır ön takım yapmıştım. Daha bedava verseler takmam orjinalden devam veya spor yay. Gençlik ateşiyle insan gibi de sürmezdik tabi. Bendeki eibach setti. Yurt dışından getirirken bir arkadaşa 2 set getirtmiş 1ini ben almıştım Sekme falan hiç bir sorunum yoktu. Kalitesize bir kez bindim aman aman dediklerine aynen katılıyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts