Ali ÖZCAN Çarşamba 16:39 Paylaş Çarşamba 16:39 Merhaba arkadaşlar,2011 mondeo MK4 aracımın kapılarını kapatıyorum, SAĞ ÖN VE ARKA KAPI KİLİTLENMİYOR, sol ön ve arka kapı normal kilitleniyor.sağ ön veya arka kapıyı birkaç kez kuvvetlice çarpınca bu sefer kilitleniyor, Kapı ayarında deyip kilit karşılığını iyice içeri aldım,sonuç aynı, Kapı ayarı da pek düzgün değil gibi. Acaba elektriksel bir sorun mu var, en kolay yoldan nasıl çözebilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 16:57 Paylaş Çarşamba 16:57 Ben arabayı aldığımda sağ iki kapı kitlenmiodu satıcı yaptırdı teslim etti. Kapı kilit motorlarımı bişeyi değişti sanayide kilitçiler yapıyor 1.5 saat gibi sürer Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 17:14 Paylaş Çarşamba 17:14 Kilit switch leri değişiyor genelde ekranda kapı açık uyarısı var mı? Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN Çarşamba 17:24 Yazar Paylaş Çarşamba 17:24 Ali Gök yazdı: Ben arabayı aldığımda sağ iki kapı kitlenmiodu satıcı yaptırdı teslim etti. Kapı kilit motorlarımı bişeyi değişti sanayide kilitçiler yapıyor 1.5 saat gibi sürer Teşekkür ederim, Muğla da bulunduğum ilçede kilitçi yok malesef,yeni mi oldu bu dediğiniz olay, masraf ne yaptı Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 17:28 Paylaş Çarşamba 17:28 Ali ÖZCAN yazdı: Teşekkür ederim, Muğla da bulunduğum ilçede kilitçi yok malesef,yeni mi oldu bu dediğiniz olay, masraf ne yaptı 1 sene olmadı daha 1500-2000 gibi bişeydi diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: 1 sene olmadı daha 1500-2000 gibi bişeydi diye hatırlıyorum Te Ali Gök yazdı: 1 sene olmadı daha 1500-2000 gibi bişeydi diye hatırlıyorum Teşekkür ederim Mustafa Tüfekçi yazdı: Kilit switch leri değişiyor genelde ekranda kapı açık uyarısı var mı? Ekranda açık uyarısı yok,kapı kilitlenmeyince, sol kapıdaki ana kumanda düğmesi camları açıp kapamıyor,ama kapı üstündeki düğme açıp kapatıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts