Ümit Türk Perşembe 08:21 Paylaş Perşembe 08:21 (düzenlendi) Arkadaşlar Selamlar, Muhabbet kuşumuz var yaklaşık 1 yıla yakın bizde. 40 günlük iken almıştım. Cıvıl cıvıl öten kuş sürekli uyuma derdinde. Hasta olduğunu sanmıyorum. Dışkısında anormaillik yok. İshal durumuda bulunmuyor. Yiyor içiyor uyuyor. Özellikle kafeste yere inip uyuyor. Arada sesimizi duyunca ötüyor. Sonra tekrar uyumaya devam. Ye iç yat modunda hayvan İlk zamanlarda uçarken ani manevralarla çok güzel uçuyordu. Şimdi 2 3 metre zor uçuyor. Yaşlandı mı bu hayvancağız anlamadım. Solunum sıkıntısı görünmüyor( kuyrukta aşağı yukarı hareket etme yok sabit duruyor) Bu kuşlar hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla. Perşembe 08:21 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 08:24 Paylaş Perşembe 08:24 Tünekte uyumuyorsa hastadır.. Yaşlanmış olamaz. ortalama 10-12 yıl yaşarlar.. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Perşembe 08:26 Paylaş Perşembe 08:26 (düzenlendi) Uzun yıllardır besliyoruz , bizimkinin kapısı açık duruyor, istediği gibi geziyor, kuş kafeste çok kalırsa kasları zayıfladığı için uçmakta zorlanıyor. Yalnızlık allaha mahsus, bir eş alın mutluluğu artsın bizimkinin eşi ölünce bunalıma girdi aynı sizinki gibi yiyip içip uyuyor sadece. Özellikle cereyanda kalmaktan ve klimadan çok etkileniyorlar. doğrudan hava akımı olmayan bir yere alın kafesi. küçük bir kaba su koyun banyo yapsın. Eş alamıyorsanız aynalı oyuncak alın. Perşembe 08:27 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Perşembe 08:44 Paylaş Perşembe 08:44 Ümit Türk yazdı: Arkadaşlar Selamlar, Muhabbet kuşumuz var yaklaşık 1 yıla yakın bizde. 40 günlük iken almıştım. Cıvıl cıvıl öten kuş sürekli uyuma derdinde. Hasta olduğunu sanmıyorum. Dışkısında anormaillik yok. İshal durumuda bulunmuyor. Yiyor içiyor uyuyor. Özellikle kafeste yere inip uyuyor. Arada sesimizi duyunca ötüyor. Sonra tekrar uyumaya devam. Ye iç yat modunda hayvan İlk zamanlarda uçarken ani manevralarla çok güzel uçuyordu. Şimdi 2 3 metre zor uçuyor. Yaşlandı mı bu hayvancağız anlamadım. Solunum sıkıntısı görünmüyor( kuyrukta aşağı yukarı hareket etme yok sabit duruyor) Bu kuşlar hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla. yerde uyuyor yada bir köşeye sokulup uyuyorsa hastadır. veterinere götürün takviye ilaçlar versinler. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 09:03 Yazar Paylaş Perşembe 09:03 Erdoğan Temur yazdı: yerde uyuyor yada bir köşeye sokulup uyuyorsa hastadır. veterinere götürün takviye ilaçlar versinler. evet aynen öyle oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Perşembe 10:08 Paylaş Perşembe 10:08 Vitamin takviyesi şart, bağışıklıkla ilgili sorun yaşıyor gibi. Hiç bekletmeyin birden kötü bir manzara ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Küçük şeytanlar çok sevimliler ve eksiklikleri hemen hissediliyor Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 10:14 Paylaş Perşembe 10:14 hastadır o. tüy değişimindemi şuanda ? tek bırakmayın iyileşir inşallah sonra eş alın sıkılmasın yahu Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 10:35 Yazar Paylaş Perşembe 10:35 Ali Gök yazdı: hastadır o. tüy değişimindemi şuanda ? şuan tüy dökmüyor. bu arada eşi vardı öldü. ancak o ayaklarında sorun olduğu için hep yerdeydi. şimdiki yalnız bırakmamak için yanına iniyordu. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 11:20 Paylaş Perşembe 11:20 Erhan Doruk yazdı: Uzun yıllardır besliyoruz , bizimkinin kapısı açık duruyor, istediği gibi geziyor, kuş kafeste çok kalırsa kasları zayıfladığı için uçmakta zorlanıyor. Yalnızlık allaha mahsus, bir eş alın mutluluğu artsın bizimkinin eşi ölünce bunalıma girdi aynı sizinki gibi yiyip içip uyuyor sadece. Özellikle cereyanda kalmaktan ve klimadan çok etkileniyorlar. doğrudan hava akımı olmayan bir yere alın kafesi. küçük bir kaba su koyun banyo yapsın. Eş alamıyorsanız aynalı oyuncak alın. Aynen Erhan Bey, biz de uzun yillar besledik; ancak yeni yeni ogreniyorum: Avrupa'da yasalar bazinda olmasa bile etik olarak sosyal hayvanlarin (basta kuslar) tek satilmadigini.. Su anda kafesimiz bos; ancak bir daha alirsam kendi kendime soz verdim; cift alacagim, yalniz birakmayacagim bu guzellikleri.. Ümit Türk yazdı: şuan tüy dökmüyor. bu arada eşi vardı öldü. ancak o ayaklarında sorun olduğu için hep yerdeydi. şimdiki yalnız bırakmamak için yanına iniyordu. Mubaregin cussesinden buyuk yuregi varmis tez elden iyilesir insallah. 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bizim de var bir haşarı bir ara böyle olmuştu İki üç milim boyutunda bir sarmısağı iyice döverek içme suyuna karıştırdık bir iki gün içinde kendine gelmişti Kuşun kafesini asla kapatmayız sofrada yanımıza gelir yemesi için tüm yiyeceklerden uzatırız ve yer. Heleki tarhana çorbasına bayılıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts