İçeriğe Yönlendir

Araç Tavsiyesi ve Bilgilendirme.

Numan Bozkurt

Recommended Posts

Numan Bozkurt

Öncelikle Selamün aleyküm Cümleten Aklımda önceden Dedemin Arabayı Alicaktim Onu sattik Araba çoğu yerleri dağılıyordu artık uğraşılmaz yere gelmişti o yüzden Bende Aklımda Olan bazı araclar var bi 2 3 aya almış olucam inş sizin tavsiyeniz ve bilgileriniz ile karar vericem artık En fazla 330 350  bin arasi butcem var Ya dizel Ya benzinli alicam 2 side hoşuma gidiyor Babamda 1.6 ies var onu bozmak istemiyorum Hathcbak arac bakiyorum

Bu araçlardan Hangileri Fazla kronik sorundan Arabadan soğutmak baş agritmaz bakımdan bakıma sanayi yüzü görürüz. 

1. Fiat Palio 1.3 Multijet 2005-2008

2. Clio 2 1.4 RTA 8v 2000-2001

3. Fiat Palio 1.2 16v 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

20 yaşında hangi arabayı alırsan masraf edersin. O yazdıklarindan en az sıkıntılı olani 1.3 mj palio. Van olanlari daha ucuzdur, corsa da da ayni motor şanziman var, ona da bakabilirsin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Numan Bozkurt yazdı:

En fazla 330 350  bin arasi

150 ye yıkık bmw alırım 150 harcar bienrim kalender genç işi. o bütçe ile diesel motora girmem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

İlla o üç seçenek ise içlerinden Fiat Palio 1.2 16v seni sanayi anlamında üzmez ha performans bakımından dersek o da senin beklentine bağlı... Ayrıca şu an piyasa biraz dar olduğu için 350 bin civarına yada az daha silkelenirsen Getz, golf4, fabia 1.4, getz bile bulunabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

palio parasına daha modelli biraz daha araştırarak punto bakabilirsiniz. facebook'taki gruplarda çok güzel araçlar düşüyor. birde palio 1.2 yerine 1.4 tavsiye ederim yakın arkadaşımda var geçen hafta uzun yolda 4 kişi klima full açık sakaryadan istanbula gittik istanbul şehiriçi trafiği dahil git gel 550₺ lpg harcadık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...