Recep Yavuz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde çok kısa süreli ESP uyarısı almıştım. Sonra kendiliğinden kayboldu o hata. Birkaç forumda bu ABS ESP gibi sensörlerin aracın altının çok çamurlu, tozlu olması durumlarında sensörlerin işlevlerini yapamadığından, araç altının temizliğinin zaman zaman yapılması gerektiğinden falan bahsetmişler. Ben ne motor temizliği, ne de bu tarz araç altının temizliğinden yana olmadım hiç. Öncelikle bu tarz araç altının temizliğine gerek var mıdır? Gerçekten bakımlarda liftte gördüğümde epey katman şeklinde çamurlu bölgelerin de olduğunu görebiliyorum her yıl. Düzgün yapıldığı sürece elbette faydası olabilir bu temizliklerin. Ancak artık işini düzgün yapan, teknik konularda bilgi sahibi olup, işini öyle sürdüren insan neredeyse yok etrafımızda. Hal böyle olunca "bırak böyle kalsın" diyoruz. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Aracınızın altını yıkatıyor musunuz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İmkanım olsa mutlaka kış mevsiminden sonra yıkatırdım. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yoğun tuz kullanılıyor. Korozyona sebep oluyor uzun vadede. Yıkatılmalı bence de. Yorum bağlantısı
Recep Yavuz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: İmkanım olsa mutlaka kış mevsiminden sonra yıkatırdım. Yıkatmalı ama kime? Ve nasıl? Tazyikli su kesinlikle kullanılmamalı diyenler, aracın mum katmanına dokunulmamalı diyenler var. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tozlu garajı izlerken görmüştüm Biraz tuzlu olabilir ama yıkama sonrası koruma da yaptırılırsa ses yalıtımına da katkısı olur. Sebat Oto Kuaför ( Araç Alt Yıkama) https://g.co/kgs/N9vHrjx Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mevsim geçişlerinde sadece yılda 1 kez idealdir. Profesyonel iş yapan yerlerde özel kimyasalları var. Yoksa köpüğü sıkacak ve durulayıp bırakacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts