Çağrı Alaf Cuma 09:59 Paylaş Cuma 09:59 Ali Cihangiroğlu yazdı: seramik değilde hidrofobik etki diyelim, bu etki zamanla yokolur ama seramik hala duruyordur, seramiği korumak içinse kullandığın malzemeleri kullanmak lazım, hidrofobik etki yan etki anlayacağın, ben öyle yapıyorum bu arada... en güzel durum yağmurda oluyor, 90 ı geçtinmi silecek açmıyorsun, camları atlama, tüm camlarıda hızlı cilala... Kullandığım üründe de gerçek seramikte olduğu gibi Silikon Dioksit var ancak elbette gerçek silikon her açıdan daha iyidir. Seramik gibi parlayıp, hidrofobik davrandığından seramik etkisi dedim. Camlarda buğu problemi olur diye denememiştim, gelecek yıkamada deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 10:55 Paylaş Cuma 10:55 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Kullandığım üründe de gerçek seramikte olduğu gibi Silikon Dioksit var ancak elbette gerçek silikon her açıdan daha iyidir. Seramik gibi parlayıp, hidrofobik davrandığından seramik etkisi dedim. Camlarda buğu problemi olur diye denememiştim, gelecek yıkamada deneyeceğim. camlarda güzel oluyor, buğuya etkisi olmaz, dışardan sürüyorsunya, gerçi ben iç dış yaparım sorun yaşamadım hatta yapmıyor bile, ayrıca lekede pek olmaz camda, kireç lekesi falan olsa bile silince çıkar, uv korumasıda güzel oluyor hem, uzun yolda sol kolum güneşten daha az yanıyor Cuma 10:57 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz Dün saat 14:32 Paylaş Dün saat 14:32 Önceki aracımızda tavanda güneş yanığı başlangıcı vardı. Buğra hocam tamamen giderdi. Tekrar oluşmaması için kaliteli ppf ile kaplattık. O şekilde 4 yıl kullandık tekrarlamamıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts