Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Organik bez branda yazınca da herkes itiraz ediyor 😀 kıpırdamadığı sürece iyi, ama en ufak rüzgarda oynama olursa zımpara olur haberin olsun, altına toz girer, bu tip branda kapalı garajda tozdan korumak için güzel, sokaktaki arabayı örteceksen dikkat edeceklerin; örtü rüzgarla oynamayacak, arada kaldıracaksın, su geçirmezse yine aynısı geçerli ama daha riskli periyodik olarak havalandırcaksın, güneş canına okur çabuk eskir, kediler deler, hele bu delikleri görmezde yağmurda bırakırsan alta su alırsa ve sonrası güneşte bırakırsan geçmiş olsun, yeniden boyatırsın!!!! branda işi sakattır, başka bir zor olan kısma gelirsek, ne kullanırsan kullan araba tamamen temiz değilse üstünü örtemezsin, canına okur... O yüzden deneyimlide olduğumdan bence en garanti iş, araba üstü açık sokakta kalacak, şampuan hızlı cila kullan, mümkünse seramik yaptır sonra kullan, seramiği bir kez yaptır bitti, yenilemeyi uygun şampuan ve hızlı cila halleder senelerce banamısın demez, keyfine bak, mümkün olduğunca gölgede dursun hatta tozlansın, bırak öyle kalsın, toz hakikaten koruyor biraz, kuş tatası falan tutunmuyor, tata görürsen gecikmeden sil ama, kirli araca dokunanda pek olmuyor gözde değmiyor, ama temas çizer, o yüzden çok kirlendiğinde yıkamak lazım, ben ayda hatta çok kirlenmediyse 2 ayda bir yıkıyorum, değişken aslında, duruma göre yıkarım... sakınılan göze çöp batar olayıda doğrudur, çok üstüne düşme bırak kirli kalsın, alttan koruma olsun üstüne kir biriksin 9 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: Kuş pisliği olduğunda hızlı ve doğru müdahale şart, eğer ani müdahale edilmeden verniği yakarsa , güneş yanığı vs işleri hızlanıyor. Ayda 1 kez cila uygulaması faydalı olacaktır Meguiar’s hızlı seramik uygulaması yaptığım aracımda birkaç günlük kurumuş kuş pislikleri bile üflemeyle kopup düşecek halde oluyorlar. Yeri gelmişken ürün yerleştirme yapayım dedim. Mehmet Yeter yazdı: En garantisi beyaz araç. Tanıdıgim birinde beyaz araç var hadi hayırlısı bakalım. Yakıt oranları da ortalamada yüzde 2 daha iyi. (İklimlendirme sistemlerinin kullanımından kaynaklı.) Serkan Gülderen yazdı: Abi hep düşünmüşümdür, direk güneş ışığına karşı katman oluşturmasının yararı varmıdır diye sekizsilindir’in Tozlu Garaj serisindeki arabalar iyiydi. Özellikle Vectra C. Ama tozu da önemli. Sanayi bölgesi yakınındaki metalik toz yerine dağ taş/otopark tozunu tercih ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: uv korumalı wax diyeceğim ama uygulaması yorucu ve zaman alıyor, yaparım diyorsan sen bilirsin, yada benim tekniği uygula, arada bir ayda 1 falan duruma göre, sadece cilalı korumalı falan şampuanla yıkama yapıp arada birde yine bu özelliklere sahip hızlı cila kullan bitti, birşey olmaz, mümkün oldukçada gölgeye parketmeye çalış. Bunların dışındaki işler zaman ve para gerektirir uğraştırır, pro seviyeye doğru kayar, ben gerek duymuyorum şimdiye dekte sorun yaşamadım, karar senin. Emeklilik sana yaramamış. Amma falan demişsin yahu. 🤣 Koray Demir yazdı: Organik bez branda yazınca da herkes itiraz ediyor 😀 Yanık olması için bir numaralı sebep. Gece Ankara da olsa nem yapar üzerine güneş yanmayacağı varsa da yanar. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 saat önce Paylaş 4 saat önce En garantisi iyi bir markada güzel bir seramik kaplama. Gölge olacak diye o ağaç senin bu ağaç altı benim gezdirmemek mümkünse bina gölgesi alan bir yere araç bırakmak. Artı gece oluşan çiğ ve kırağı gibi oluşumlar sebebi ile örtü örtmemek. Ayrıca yere monte şansınız olan bir yer varsa bu ürün işe yarıyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Murat Ersel Çevik yazdı: 🤣 Yanık olması için bir numaralı sebep. Gece Ankara da olsa nem yapar üzerine güneş yanmayacağı varsa da yanar. Tozlu kalsın en ideali galiba diğer çözümler ya pahalı ya da zor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: En garantisi iyi bir markada güzel bir seramik kaplama. Gölge olacak diye o ağaç senin bu ağaç altı benim gezdirmemek mümkünse bina gölgesi alan bir yere araç bırakmak. Artı gece oluşan çiğ ve kırağı gibi oluşumlar sebebi ile örtü örtmemek. Ayrıca yere monte şansınız olan bir yer varsa bu ürün işe yarıyor. ohoo emekli olmadan yaşlılık yaşlılık fena demekki, mobil garaj tam kaçamak iş, demek emekli olsan neler olacak kimbilir, ben enazindan uğraşıyorum, hareket var atraksiyon var 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts