Bülent Gökmen Pazar 14:21 Paylaş Pazar 14:21 2010 Ford Focus Titanium HB te servis sonrası ses gelmeye başlamıştı. Bagaj, amortisör, disk aksamları, balatalar, egzos vs kontrol edildi ve sorun en sonunda 3 . kontrolde kaliper vidalarında olduğu görüldü. Zamanla yuvalar mm lik boşluk yapmış. Şıngırtı gibi ses geliyordu. Sol arkadan gelen bu sesi gidermek için set halinde 4 adet kaliper vidası alındı. Sol arka ile beraber sağ arka da değiştirildi. 2500 tl vida seti ve 1500 tl de işçilik tuttu ki bu beni çok rahatsız etti diyebilirim. Günümüz piyasasında bu normal mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazar 16:18 Paylaş Pazar 16:18 Kaliper pimi olsa gerek.. Orjinal pimler için fiyatlar ne yazık ki pahalıdır 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 ben amerikadan bulabilmiştim mesela. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:18 Paylaş Dün saat 11:18 Bülent Gökmen yazdı: Günümüz piyasasında bu normal mi? 4 lastik rot ve balans 2000- 2500 tl, bununla karşılaştırma yapılabilir. 4 kişilk iyi pizza daha fazla Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Parça fiyatı hakkında bilgim yok ama işçilik 1500 çok ucuz Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Orjinal pim bulabildiniz mi? Usta orjinal diye söyledi ama görebilme şansım olmadı. Piyasada zor bulunmakla beraber 1200 e de var ama sırf o ses gitsin diye kendim temin etmek yerine bu sefer ustaya bıraktım. Tek sinirimi bozan servis sonrası balatalar değiştikten sonra bunu yaşamış olmam. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Bülent Gökmen yazdı: Usta orjinal diye söyledi ama görebilme şansım olmadı. Piyasada zor bulunmakla beraber 1200 e de var ama sırf o ses gitsin diye kendim temin etmek yerine bu sefer ustaya bıraktım. Tek sinirimi bozan servis sonrası balatalar değiştikten sonra bunu yaşamış olmam. Balata değişimi sonrası olmasındaki sebep aslında basit Balata sökülürken kaliperler sökülüyor ve genellikle balata spreyi ile kaliperler ve pimleri balata spreyi ile temizleniyor. Daha sonra pimler yağlanıyor. Yağlı kısımlar zamanla toz vs çektiği için sürtünmeden aşınıyor. Aradaki tozlu yağı temizleyip yeni yağ sürünce de boşluk daha belli oluyor. Aynı şey şanzıman yağında da olur mesela Yorum bağlantısı
Recommended Posts