Ercan Demirci 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Merhaba, aracımın sağ aksı kırıldı, yenisi takıldı ancak montaj sonrası videoda yer alan ses gelmeye başladı. 1 ve 2. viteslerin 3000 ve üstü devirlerinde ses çok artıyor. Bu sorunun neden olduğunu bilen ve yorumlayacak biri var mı? Sorun Videosu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Aks kırıldığına göre teker göbeği ve bilyası da hasar görmüş olabilir. Bunlara bakıldı mı? Bu şekilde kullanmayın aracı Yorum bağlantısı
Ercan Demirci 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Valla başıma ilk defa geldiği için bir ustaya gösterdim vaktim yoktu nerelere baktı ne yaptı bilmiyorum. Yarın detaylı baktıracağım. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) mesele aks veya aksin kirilmasi degil. darbeye bagli hasar goren parcalar degisti mi degistiyse neler degisti bilmek gerekir. en basiti salincak yamulduysa kasintidan ses yapabilir. ve bunun gibi bir cok neden 5 saat önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Demirci 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Siz de haklısınız. Burada benim aklımı kurcalayan husus şu. Bu sesi tamiratı yapan arkadaş test sürüşü sırasında nasıl duymadı imkan dahilinde görmüyorum. Olabilir hata yapılabilir, yanlış işlem olabilir, parça uyumsuzluğu da olabilir bunların tümü kabulüm. Ancak bile bile göre göre halloldu diyerek araç bana teslim edildiyse beni üzen şey bu olur. Zira yüz yüze baktığım bir arkadaş. Yarın bu hususta da soracağım kendisine. Yorum bağlantısı
Recommended Posts