Emre Şimşek Dün saat 08:45 Paylaş Dün saat 08:45 Uzuuuun bir süreç sonrasında gerçek manada istediğim özellikte bir motora bugün kavuştum çok şükür Geriye doğru gidersek A sınıfı ehliyeti 2025 Mayıs’ta almıştım. Yıllardır kullandığım 2 adet mobiletim var şu an ikisi de köyümde.. Öncesinde 1 yıl kadar 1978 Planet 3 sahibiydim ve dağ taş gezmeyi çok sevmiştim. Tam da o maksatla dağ tepe dolanmak için aldığım Hero X-Pulse 200 4v motoru bugün sahibinden aldım. Ekstra olarak tur camı, telefon tutucu, ayaklık, 57 litre çanta ve enduro kaskı yanında hediye geldi. Fiyatı da epey uygundu(inşallah bir şey çıkmaz). 2022 Model km 12.000 Herhangi bir kazası çiziği yok. Kosmetik olarak çok iyi durumda. Yalnız çok acemiyim düşmemek için dualarınıza ihtiyacım var Trafiğe pek girmeyi düşünmüyorum. Ama işe gidip gelirken de kullanabilirim, zaten bisiklet mesafesinde iş yerim. Hadi bana hayırlı olsun 17 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 09:00 Paylaş Dün saat 09:00 Emre Şimşek yazdı: Herhangi bir kazası çiziği yok. Kosmetik olarak çok iyi durumda. Yalnız çok acemiyim düşmemek için dualarınıza ihtiyacım var Trafiğe pek girmeyi düşünmüyorum. Ama işe gidip gelirken de kullanabilirim, zaten bisiklet mesafesinde iş yerim. Hadi bana hayırlı olsun Hayırlı olsun Emre. Kendin söylüyorsun, bence bi çıtır eğitim şart. Sonradan tüh,keşke dememek için araştır derim. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 09:13 Paylaş Dün saat 09:13 Hayırlı olsun. Motosiklette çok acil olmadıkça telefon tutucuya telefon koymayın. Kamerayı bozuyor 2 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal Dün saat 09:16 Paylaş Dün saat 09:16 Hayırlı olsun Emre. Kazasız belasız gazlamalar. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade Dün saat 09:35 Paylaş Dün saat 09:35 Trafiğe girmem olayı hikayede kalıyor terlik gibi nere gidersen oraya motorla gitmeye başlıyorsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Çok güzel çok beğendim cc de gayet güzel. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 09:49 Yazar Paylaş Dün saat 09:49 Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Emre. Kendin söylüyorsun, bence bi çıtır eğitim şart. Sonradan tüh,keşke dememek için araştır derim. Gereken neyse yapacağım 👍🏼 Azad Mirzade yazdı: Trafiğe girmem olayı hikayede kalıyor terlik gibi nere gidersen oraya motorla gitmeye başlıyorsun. Kazasız belasız binmek nasip olsun. Çok güzel çok beğendim cc de gayet güzel. Yok baba scooter gibi kullanamam bunu 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 10:04 Paylaş Dün saat 10:04 Hayırlı olsun 🧿 🏍️ bu aralar bu modeli çok fazla görüyorum, az çok alt yapın var motosiklete uyum için ufak bir eğitim yeterli olur bence. Kazasız cezasız. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 10:38 Paylaş Dün saat 10:38 Hayırlı olsun Tekeri düz bassın... Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 teorik olarak dönen bir teker düz durur 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Dün saat 12:39 Paylaş Dün saat 12:39 Hayırlı olsun. Xpulse 210 bekliyorum bende. Gelince 3 Kahraman da ben olurum inşallah ☺️🧿 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 12:47 Paylaş Dün saat 12:47 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Dün saat 13:08 Paylaş Dün saat 13:08 Hayırlı olsun Emre, güzel günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:14 Paylaş Dün saat 14:14 Bu çantalar hiç aerodinamik değil tüketime etkisini ölçmek lazım. Merak ettim şimdi. Akşam araştırayım. Bu arada hayırlı oldun. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 15:03 Paylaş Dün saat 15:03 Güle güle kullan.. Kazasız belasız. Çanta çok büyükmüş 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 15:46 Paylaş Dün saat 15:46 Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 15:55 Paylaş Dün saat 15:55 Ali Darbaz yazdı: Bu çantalar hiç aerodinamik değil tüketime etkisini ölçmek lazım. Merak ettim şimdi. Akşam araştırayım. Bu arada hayırlı oldun. 30 km hızla arazide gidecek 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle Dün saat 16:35 Paylaş Dün saat 16:35 Hayırlı olsun .Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 17:05 Paylaş Dün saat 17:05 Hayırlı olsun gülerek kullan, bol bol Zafer Akçay izle 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 17:30 Paylaş Dün saat 17:30 Hayırlı olsun Ben motordan çok köpek kapar ayağımdan diye daha çok korkuyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 17:44 Yazar Paylaş Dün saat 17:44 Ali Darbaz yazdı: Bu çantalar hiç aerodinamik değil tüketime etkisini ölçmek lazım. Merak ettim şimdi. Akşam araştırayım. Bu arada hayırlı oldun. Büyük olması şu an işime geliyor ama evet, 70-80’i geçince rahatsız ediyor.. Mehmet Ozyurek yazdı: Güle güle kullan.. Kazasız belasız. Çanta çok büyükmüş Benim için çok iyi, kaskın yanına montumu eldivenimi de koyabiliyorum. Hatta pantolon da sığar. İlkay Başaran yazdı: 30 km hızla arazide gidecek Aynen öyle, zaten bu motorla 100’le pek gidilmez gibi geliyor.. Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan, bol bol Zafer Akçay izle 😊 Daha bugün izledim Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Ben motordan çok köpek kapar ayağımdan diye daha çok korkuyorum Bot giyersiniz 🫠 iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. allah gönlünüze göre versin.. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:01 Paylaş Dün saat 18:01 Zafer Akçay ile Şile Darlıkta tanıştım. Darlık motorsiklet cenneti oldu. Efsane bir buluşma noktasına dönüştü. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 18:04 Paylaş Dün saat 18:04 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Tekerin füz bassın. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu Dün saat 19:12 Paylaş Dün saat 19:12 Arkadaşımda var sürüşü güzel, lastikler nasıl ? Kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts