H.Cenk Bayrakçı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullan Emre. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Sermet Gündoğdu yazdı: Arkadaşımda var sürüşü güzel, lastikler nasıl ? Kazasız belasız inşallah. Lastikler epey iyi durumda. Çok da övüyorlar bu metzeler lastiği. Ama asfaltta ses yaptığını fark ettim. Demek ki arazide iyi.. Bugün işe geldim motorla. İnce kaldırıma çok rahat çıkabildim. Otopark uzakta kalıyor ama motorla kapının önüne kadar geldim Acemiliği atana kadar böyle devam.. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Emre Bey hayırlı olsun. Dualarımız sizinle ama dikkat edin 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Arazi lastiği asfaltta iyi kayar aman dikkat. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Tekeri düz bassın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aramıza hoş geldiniz. hayırlı olsun. OtoMotoClubTR Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alın bunu da kenara, yenisi gelsin. 😁 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah 🧿 Kaldırıma çıkmaya başladıysan, virüsü kaptın demektir, daha arabaya tövbe edersin. 😁 Peg lere ayak parmaklarının bittiği yerde bas, bacaklarınla depoyu sar, daima ileri bak, yapıştır. 😉 Yorum bağlantısı
Recommended Posts