H.Cenk Bayrakçı 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullan Emre. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Sermet Gündoğdu yazdı: Arkadaşımda var sürüşü güzel, lastikler nasıl ? Kazasız belasız inşallah. Lastikler epey iyi durumda. Çok da övüyorlar bu metzeler lastiği. Ama asfaltta ses yaptığını fark ettim. Demek ki arazide iyi.. Bugün işe geldim motorla. İnce kaldırıma çok rahat çıkabildim. Otopark uzakta kalıyor ama motorla kapının önüne kadar geldim Acemiliği atana kadar böyle devam.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Emre Bey hayırlı olsun. Dualarımız sizinle ama dikkat edin 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Arazi lastiği asfaltta iyi kayar aman dikkat. 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Tekeri düz bassın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Aramıza hoş geldiniz. hayırlı olsun. OtoMotoClubTR 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Alın bunu da kenara, yenisi gelsin. 😁 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah 🧿 Kaldırıma çıkmaya başladıysan, virüsü kaptın demektir, daha arabaya tövbe edersin. 😁 Peg lere ayak parmaklarının bittiği yerde bas, bacaklarınla depoyu sar, daima ileri bak, yapıştır. 😉 2 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz İlkay Başaran yazdı: 30 km hızla arazide gidecek ve yakıtın dibine vuracak. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Fatih Sarıkaya yazdı: ve yakıtın dibine vuracak. 3,5 lt yakarsa çok diyeceğim Dün iş çıkışı arkadaşla biraz turladık. Sarsala koyuna giden yollardan sola sapıp Karadere köyüne gidelim derken kendimizi Bedri Rahmi koyunda lüks bir restoranda bulduk. Dağın ormanın içinde bir anda garson ordusu görünce biz şaşkın şaşkın birbirimize bakarken garsonun biri tipimizden fakir olduğumuzu anlamış olacak ki, “abi yanlışlıkla geldiniz dimi?” dedi. bugün interkom siparişi verdim. Çok hoşuma gitmeye başladı ya.. Resimde görünen göl küçük dalyan gölüymüş. 15 senedir Dalaman’dayım ilk defa görüyorum bu gölü 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Restoranin fotolarını bile uzaktan cekmissiniz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Restoranin fotolarını bile uzaktan cekmissiniz. Biz pis fakirler olarak zengün varlıklı ve büyük yatları olan müşterileri rahatsız etmeyelim dedik 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Bizim arkadaş arada garsonluğa gidiyor buraya, akıl almaz faturalar ödeniyormuş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz İsa Acar yazdı: Bizim arkadaş arada garsonluğa gidiyor buraya, akıl almaz faturalar ödeniyormuş Garson olmak için mi? 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Emre Şimşek yazdı: Sarsala koyuna giden yollardan sola sapıp Karadere köyüne gidelim derken kendimizi Bedri Rahmi koyunda lüks bir restoranda bulduk. Motor seni yoldan çıkarmış 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 16:40 Yazar Paylaş Pazar 16:40 Zinciri bugün temizledim yağladım ama sanırım zincirin ömrü bitmiş. Daha 12300 km’deyiz ama maalesef motor yattığı zamanlarda zincir yağsız kalmış. İlk bakımda zincir değişecek. Yetkili servise söylesem yeterli herhalde bu işi..? 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 05:28 Yazar Paylaş Dün saat 05:28 Emre Şimşek yazdı: İlk bakımda zincir değişecek. Yetkili servise söylesem yeterli herhalde bu işi..? Vay beee motorla ilgilenen yok forumda ağa.. Neyse biraz manzara atayım. çok eğlendim yine 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 06:39 Paylaş Dün saat 06:39 Paslanmış. Zincirin bittiğini ayar tutmayışından anlıyorum ben. sen sıkmana rağmen kısa sürede bollaşıyor, ayar kaçıyorsa bye bye. Temizleyip yağlamana rağmen geçişler vuruntulu ve normalden sesli ise oradan da gö kırpar. Zincir değişeceksen, dişliler ile set değiş. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:55 Paylaş Dün saat 06:55 Emre Şimşek yazdı: Vay beee motorla ilgilenen yok forumda ağa.. Neyse biraz manzara atayım. çok eğlendim yine Üzüldüm buna. Bu arada o görseldeki zincir bitmiş. İşi bitmiş yani pastan dolayı kilitli kalmış. Motora zararını geçtim yolda 80 100 giderken kopmaya karar verirse sana da zarar verebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:08 Paylaş Dün saat 07:08 Ahmet Kiriş yazdı: Peg lere ayak parmaklarının bittiği yerde bas, bacaklarınla depoyu sar, daima ileri bak, yapıştır. 😉 Bu mu yani hepsi... Kolaymış len. 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu mu yani hepsi... Kolaymış len. Sen ona da üşenirsin abi boşver 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Dün saat 12:33 Paylaş Dün saat 12:33 Emin Önal yazdı: Sen ona da üşenirsin abi boşver Ona gelene kadar ekipman giymeye üşenir, kask 2 dk dursun kafada, çıkarıp atar. 😂 Emre Şimşek yazdı: Zinciri bugün temizledim yağladım ama sanırım zincirin ömrü bitmiş. Daha 12300 km’deyiz ama maalesef motor yattığı zamanlarda zincir yağsız kalmış. İlk bakımda zincir değişecek. Yetkili servise söylesem yeterli herhalde bu işi..? Yeni zincir için off road a özel daha dayanıklı yağlar var, onlardan kullan. Bu zincirin selası zaten okunmuş, desek ne diyeceğiz. 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts