Emre Şimşek 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Muayene olduk. 17.09.2027’ye kadar kafa rahat 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Emin Önal yazdı: Amuda kalkmış 1290 lariniz öldüm parasına alınır De get ötede oyna, seni capon düşkünü seni 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Eylül Yazar Paylaş 25 Eylül 13.000 km’de bakıma girdi. Yağı değişti hava filtresi temizlenip takıldı o kadar. 1000₺ 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 08:19 Paylaş Çarşamba 08:19 Emre Şimşek yazdı: 13.000 km’de bakıma girdi. Yağı değişti hava filtresi temizlenip takıldı o kadar. 1000₺ Sünger filtre mi kullanılmış ? İlk bakım değildir diye düşünüyorum 13bin epey fazla ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Sünger filtre mi kullanılmış ? İlk bakım değildir diye düşünüyorum 13bin epey fazla ? Yok abi bildiğin KN filtrelere benziyordu sert bir çerçevesi vardı. İlk bakım değil bir önceki bakımı 11.000 km'de olmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Emre Şimşek yazdı: 13.000 km’de bakıma girdi. Yağı değişti hava filtresi temizlenip takıldı o kadar. 1000₺ broşüre bunu yazslaar satışı %10 artar garanti 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Konuyu birinci Hero sanıp aslında ikinci olduğu fark etmem Hayırlı olsun güle güle kullan Emre, gergin olmayan motor görmek ne güzel 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Konuyu birinci Hero sanıp aslında ikinci olduğu fark etmem Hayırlı olsun güle güle kullan Emre, gergin olmayan motor görmek ne güzel Benim konuya gel, pambııkk gibi olursun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: Benim konuya gel, pambııkk gibi olursun Hayırlı olsun, konusu nerede? Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun, konusu nerede? Yenisi daha yok Buraya bekleriz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts