Emre Şimşek 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak Doğan Arşiray yazdı: bunlardan bir tane ben de alayım diyorum. çok uygun fiyatlı ikinci eller var. ilk gelen modellerden. Bir tane satılık var fiyatı uygun. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 03:29 Yazar Paylaş Pazartesi 03:29 Bi ekmek alıp geliyorum hanım 3 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 10:59 Paylaş Pazartesi 10:59 Ekmek türü belirtilmemiş o yüzden sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 11:34 Paylaş Pazartesi 11:34 Emre Şimşek yazdı: Bi ekmek alıp geliyorum hanım Bursa Büyükorhan beldesinde kendine ait özel bir ekmeği var. Tavsiye ederim yolları da güzel Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 15:45 Yazar Paylaş Pazartesi 15:45 Mehmet Yeter yazdı: Ekmek türü belirtilmemiş o yüzden sıkıntı yok. Köy ekmeği alacaktım ama fırın daha açılmamış, ben biraz daha dolaşayım Ali Darbaz yazdı: Bursa Büyükorhan beldesinde kendine ait özel bir ekmeği var. Tavsiye ederim yolları da güzel Yazdım kenara 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 1.fotoyu evde atarken heyecandan ters atmışsın sanırım. Altaki yer yamaç paraşütlerinin yapıldığı babadağ civarı mı? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce O fotoyu ne yaparsam yapayım düzeltemedim. Telefonda ters çevirdim yükledim yine aynı ters çıktı. Forumda nedense bu bazen oluyor. Meşhur İztuzu plajının tepesindeki Ortaca Radar Tepesi. İztuzu ve Dalyan bir arada görünüyor. Yolu çok kötü bozulmuş yağmurlarda. Hoplaya zıplaya çıktık çok eğlendük. Gel gelelim o kısımda kask kameramın şarjı bitmiş. 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Captivam varken 2-3 kere çıkmıştım en tepeye kadar, mangal bile yakmıştım orada 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İsa Acar yazdı: Captivam varken 2-3 kere çıkmıştım en tepeye kadar, mangal bile yakmıştım orada Abi ilk defa çıktım ve çok beğendim, tepeye ilk vardığımızda bir Şahin gördüm orada uçmakta olan... Benim kamera epey çekim yapmış ama açısı mükemmel Yaklaşık 8 GB motosiklet gidonu videosu var elimde. Alttaki en iyi hali. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Eğer gitmediysen Çandır terasa da git mutlaka, oranın manzarası da muazzam 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İsa Acar yazdı: Eğer gitmediysen Çandır terasa da git mutlaka, oranın manzarası da muazzam Kaydettim haritaya abi hemen. Dün yanımdaki arkadaş da oradan bahsetti Yorum bağlantısı
Recommended Posts