Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emre Şimşek yazdı: @Ali Darbaz bu motorun devre göre güç eğrisi nasıl bakabilir misin? Ben zaten öyle çok hoplayıp hızlı yürümediği için özellikle bunu tercih ettim. Çok da memnun kaldım. Daha güçlü olsa kesin bi yerlerden uçardım acemilikle.. İyi bir başlangıç 👍🏼 Lol ben daha yeni gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Lol ben daha yeni gördüm. O kadar bildirim gönderdik ama.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: O kadar bildirim gönderdik ama.. yaşlılık işte neredeyse emekli olacağım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İsa Acar yazdı: Görevini yaptıysa süper Geçen sene 300₺’ye almıştım bu sene 346₺ olmuş. Hayret, uçmamış fiyat Ali Darbaz yazdı: yaşlılık işte neredeyse emekli olacağım Bu psikolojiden hemen çıkmalısın:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben neredeyse her gün biniyorum 5300 Km oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Komşudan bir tane 1x2 m sandviç panel artmıştı. Bu panel için demirciden 1200 liralık profil, 1500 liralık işçilikle duvara monte bir gölgelik yaptıracağım. Nasipse akşam resimlerle güncellerim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts