Ali Darbaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emre Şimşek yazdı: @Ali Darbaz bu motorun devre göre güç eğrisi nasıl bakabilir misin? Ben zaten öyle çok hoplayıp hızlı yürümediği için özellikle bunu tercih ettim. Çok da memnun kaldım. Daha güçlü olsa kesin bi yerlerden uçardım acemilikle.. İyi bir başlangıç 👍🏼 Lol ben daha yeni gördüm. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Lol ben daha yeni gördüm. O kadar bildirim gönderdik ama.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Emre Şimşek yazdı: O kadar bildirim gönderdik ama.. yaşlılık işte neredeyse emekli olacağım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce İsa Acar yazdı: Görevini yaptıysa süper Geçen sene 300₺’ye almıştım bu sene 346₺ olmuş. Hayret, uçmamış fiyat Ali Darbaz yazdı: yaşlılık işte neredeyse emekli olacağım Bu psikolojiden hemen çıkmalısın:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben neredeyse her gün biniyorum 5300 Km oldu. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Komşudan bir tane 1x2 m sandviç panel artmıştı. Bu panel için demirciden 1200 liralık profil, 1500 liralık işçilikle duvara monte bir gölgelik yaptıracağım. Nasipse akşam resimlerle güncellerim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Planı az büyüttük. Yarın biraz daha demir alıp bitireceğiz inşallah 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Örtüyü açtım, üzerimi giyindim marşa basayım dedim bastım “tık” yok. Akü de yeni ama epeydir binmedim bitti sandım atladım üstüne başladım kick-start denilen ayak marşına basmaya. Biraz denedim yine çalışmadı, sonra yutup videosu falan izledim adam tek basışta çalıştırdı derken vitesin boşta olmadığını fark ettim 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ N’ye alınca anında çalıştırabildim. Forum toplantısına gidip akü bitince ittirerek çalıştıranlarda var @Adnan Çakır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: Kickstarter’ı yok muymuş? İt start var onda 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: İt start var onda Yilt - starter diyelim it deyince başka anlaşılabilir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Yilt - starter diyelim it deyince başka anlaşılabilir İtmekten geliyor işte Yorum bağlantısı
Recommended Posts