Sühan Bozdağ 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Merhabalar. Peugeot 3008 araç için uygun fiyatlı lastik arayışındayım. Önde 225 55 18 primacy3 michelin, arkada 225 55 18 prime3 ventus Hankook takılı. Hangi lastikleri tavsiye edersiniz? prime, primacy 3 olması şart mıdır? 15 saat önce tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce conti 7 nin fiyatlarına da bir bakın derim bu ara iyi bazı ebatlarda 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Bütçeye uyarsa michelin veya continental , uymazsa hankook o da pahalı gelirse goodyear falken dunlop gibi bakabilirsiniz. Michelin yumuşak yol iyidir uzun ömürlüdür sessizdir Continental sert yol tutuşu iyi ömrü michelinle denktir bir tık sesli gelebilir Hankook yumuşak yol tutuşu iyi ömrü diğerlerine göre bir tık düşük ve sessizdir Tabii ki her markanın kendi içinde alt kalite ve üst kaliteli olan modelleri de mevcut. onları da göz önünde bulundurun mesela michelin primacy serisi standartken pilot sport üst segmenttir continental ecocontact standartken premiumcontact üstüdür bir de ultracontact çıkarttılar o da ara model diyebiliriz hankook kinergy düşük seviye, ventus prime standart, ventuss1evo üst segment gibi gibi gibi 14 saat önce tarihinde Eray Aksoylu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu lastik konusu biraz kişiye özgü Ben mesela michelini beğenmiyorum. Bence lastik continentaldir. O olmuyorsa goodyeardır. Eskiden Contiyi ben çabuk bitirirdim. 20 bin km de bitirdiğim olmuştur. Uzun vade kullanılmayacaksa Çin malı olmamak şartıyla Markaların yan ürünleri alınabilir. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Uygun fiyatlı denildiği için tavsiyem; Lassa Competus HP3 olacaktır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts