Sefa Yeşil Dün saat 17:06 Paylaş Dün saat 17:06 Merhaba öncelikle; Aracım 1.5TDCI 2018 yeni kasa Fiesta. Araçta 3 gün önce bir an da çekiş düşmesi başladı, stop edip tekrar çalıştırınca düzeldi. Sonra yağ bakımına gittim, sorun yoktu, bu sabah yine binince birden çekiş düştü, sağa çektim stop edip geri çalıştırdım düzeldi, akşam tekrar eve dönerken çekiş yine düştü, yine sağa çekip stop ettim, çalıştırdım düzeldi. Geçen sene benzer bir sorunu yaşamıştım, 1 hafta sonra arıza lambası yanmıştı ve turbo westegate bozulmuştu. Turboyu komple değiştirdik geçen yıl parça tek satılmadığı için, acaba yine aynı sorun mu yaşanıyor diyeceğim ama bu parça böyle sık bozulan bir parça olmamalı, başka bir sorun mu var acaba? Ne yapmak lazım, başına gelen var mı hiç? Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 18:57 Paylaş Dün saat 18:57 Önce arıza koduna bakın ona göre hareket edin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:03 Paylaş Dün saat 19:03 Bu durumu obd ile takip ederdim. Tuhaf değerlere odaklanırdım. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 19:43 Paylaş Dün saat 19:43 Selenoid valf arızasını tarif ediyorsunuz ama koda bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Sefa Yeşil 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Araç herhangi bir arıza lambası yakmadı ve yol bilgisayarında da arıza uyarısı yok. Dünden beri araç normal, OBD bağlatsak çıkar mı bir KOD veya arıza? Yorum bağlantısı
Recommended Posts