Ümit Türk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) 500-650 Bandında yüksek kilometresi olmayan otomatik araç arayışımız vardır. Varsa satan sattıran bilen gören duyan hisseden bekliyorum 6 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Kendime değil kayınçoma. Benim canavar duruyor ya adam o adam 🤣 6 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fiyat bandı uyar da. 275 bin km lerin artık çok olmadığını kabullenmek gerek Eskiden km düşürmek serbestken araçlar hep 100 binde alınıp 100 binde satılıyordu 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 2002 model 215 binde kazasız otomatik 250 ps full artı full. Andaç Almanya yolcusu olunca EPA plaka hariç satılığa çıktı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Fiyat bandı uyar da. 275 bin km lerin artık çok olmadığını kabullenmek gerek Eskiden km düşürmek serbestken araçlar hep 100 binde alınıp 100 binde satılıyordu Abi bileydim kendime alırdım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Murat Ersel Çevik yazdı: 2002 model 215 binde kazasız otomatik 250 ps full artı full. Andaç Almanya yolcusu olunca EPA plaka hariç satılığa çıktı. İlan var mı? Ya da ilan numarası? 3 saat önce tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts