Selçuk Bakış Perşembe 22:14 Paylaş Perşembe 22:14 Ali Darbaz yazdı: Keşke Climatisation automatique régulée donanımlı olsaymış tadından yenmezmiş. Sahibi ep6 motordan memnun mu merak ederim. Memnun, yurtdışı işi sebebiyle satılık. Yoksa 3 yıldır problemsiz kullanıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 22:19 Paylaş Perşembe 22:19 Selçuk Bakış yazdı: Memnun, yurtdışı işi sebebiyle satılık. Yoksa 3 yıldır problemsiz kullanıyor. Yağ tüketiminden bahsetmiş midir acaba. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:07 Paylaş Dün saat 06:07 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kayınbiradere bakıyoruz bir araç. Sorayım , gerekirse ararım. Keşke 250 bygirlik arabası olan kayınpederim olsaydı 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 07:09 Paylaş Dün saat 07:09 İlkay Başaran yazdı: Keşke 250 bygirlik arabası olan kayınpederim olsaydı Kayınpeder kullanamaz o kadar güçlü arabayı, Kayınbirader diyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kayınpeder kullanamaz o kadar güçlü arabayı, Kayınbirader diyorum. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kayınpeder kullanamaz o kadar güçlü arabayı, Kayınbirader diyorum. Bende kayınbirader yok hocam o yüzden kayınpeder dedim (hemen çevireyim) çok uykusuzum belli oluyor sanırım :/ 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 07:18 Paylaş Dün saat 07:18 Ali Darbaz yazdı: Yağ tüketiminden bahsetmiş midir acaba. Bakımdan bakıma ne kadar tüketiyorsa o kadar, genelde lpg kullanılıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:30 Paylaş Dün saat 07:30 Selçuk Bakış yazdı: Bakımdan bakıma ne kadar tüketiyorsa o kadar, genelde lpg kullanılıyor 2.2 litre yağ kaldığında arabamın uyarısı yanıyor. Bakımdan bakıma ucu ucuna dayanır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:02 Paylaş Dün saat 08:02 İlkay Başaran yazdı: Bende kayınbirader yok hocam Bizde kayın birader eniştenin eşeğidir derler.. Her işe o koşturulur.. Bundan mahrumsun demekki. çok yazık. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: Esegin yok enistende mi yok derler 😁 Bizde enişte değerli kardeşim.. Sizdeki gibi değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yine aklıma bu şarkıyı getirdiniz. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts