Ali Darbaz Dün saat 12:39 Paylaş Dün saat 12:39 Merhaba. banka kredi kartı ve Maaş hesabı eksi bakiyesi dışında en iyi borçlanma aracı nedir. 100000 tl borcu en düşük geri ödeme faizi ile nasıl borclanabiliriz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:44 Paylaş Dün saat 12:44 faizsiz kredi veren bankalardan birine yeni müşteri olmak bir diğeri yasal olmayan yollar. yani kartla altın alıp nakit bozdurmak gibi. ya da başka bir ürünü taksitle alıp bozdurmak gibi şeyler ama bunlar yasal değil. yapılıyor ama yasal değil Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 12:52 Paylaş Dün saat 12:52 Ali Darbaz yazdı: Merhaba. banka kredi kartı ve Maaş hesabı eksi bakiyesi dışında en iyi borçlanma aracı nedir. 100000 tl borcu en düşük geri ödeme faizi ile nasıl borclanabiliriz. Finansman kuruluşları. Bir miktar öde bir kaç ay sonra paranı al düşük taksitle öde sistemleri. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan Dün saat 12:54 Paylaş Dün saat 12:54 Bazı bankalar 6 aya kadar faizsiz kredi veriyorlar. Yeni müşterilere tabi. Onlara bakılabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 13:09 Paylaş Dün saat 13:09 Aman deyim kardeşim altın emanet alma; Şubat ayında Toyota'yı alırken 11 adet tam altın aldım emanet bir dostumdan, tanesini 22.000 TL.'ye yalvar yakar bozdurdum. Şu anda tam altın 29.000 TL. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:45 Yazar Paylaş Dün saat 13:45 Burak Tokcan yazdı: Bazı bankalar 6 aya kadar faizsiz kredi veriyorlar. Yeni müşterilere tabi. Onlara bakılabilir. Akbank’a bu yüzden üye oldum fakat bana kredi kartı çıkarttı çıkarttı kredi kartıyla limit vermedi faizsiz kredi alamıyorum böyle abuk bir şey o yüzden artık o yolu tercih etmeyeceğim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 13:52 Paylaş Dün saat 13:52 Forumdan 100 kişiden 1000'er TL borç al 6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 14:06 Paylaş Dün saat 14:06 Dediğim yöntemi denersen istediğini alırsın. 1m dan fazla bile alırsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:20 Yazar Paylaş Dün saat 14:20 Ümit Türk yazdı: Dediğim yöntemi denersen istediğini alırsın. 1m dan fazla bile alırsın. Nasıl bir şeymiş o anlatır mısın Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Akbank’a bu yüzden üye oldum fakat bana kredi kartı çıkarttı çıkarttı kredi kartıyla limit vermedi faizsiz kredi alamıyorum böyle abuk bir şey o yüzden artık o yolu tercih etmeyeceğim akbank saçma sapan bir banka. ben vakıftan, qnb’den ve ing’den sıfır faizle krediler çektim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Selim Bilgin yazdı: T*feci mi aranıyor? Bı arkadaş var lazımsa. Böbrek senetli 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Selim Bilgin yazdı: T*feci mi aranıyor? Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı arkadaş var lazımsa. Böbrek senetli Yok ya %5 faizle borçlanmak istemiyorum sadece. Tez canlıyım bazı şeyleri çok çabuk elde edip 44 yaşıma öyle girmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ailene çök, bedava kredi, kefilsiz, senetsiz. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok ya %5 faizle borçlanmak istemiyorum sadece. Tez canlıyım bazı şeyleri çok çabuk elde edip 44 yaşıma öyle girmek istiyorum. Bugüne kadar yapamadıysan bundan sonra çok zor 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Her ayın son 1-2 günü bankaların kredi oranlarını takip et. Geçen ay 2.29 dan 24 ay çektim garanti bankasından. 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Her ayın son 1-2 günü bankaların kredi oranlarını takip et. Geçen ay 2.29 dan 24 ay çektim garanti bankasından. çok iyi oran valla.. ben de takip edeyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok ya %5 faizle borçlanmak istemiyorum sadece. Tez canlıyım bazı şeyleri çok çabuk elde edip 44 yaşıma öyle girmek istiyorum. Aileden destek olmazsa, arsa tarla vs den fırsat doğmazsa, 44 yaşında da aynı şeyi, yaşı 55 olarak güncelleyerek söyleyeceksin. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok ya %5 faizle borçlanmak istemiyorum sadece. Tez canlıyım bazı şeyleri çok çabuk elde edip 44 yaşıma öyle girmek istiyorum. 100 bin lirayla neyi elde edeceksin ki. Hayatını değiştirecekse ben vereyim Ali Darbaz yazdı: Merhaba. banka kredi kartı ve Maaş hesabı eksi bakiyesi dışında en iyi borçlanma aracı nedir. 100000 tl borcu en düşük geri ödeme faizi ile nasıl borclanabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Nihat Palolu yazdı: Forumdan 100 kişiden 1000'er TL borç al sonra ödeme. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: 100 bin lirayla neyi elde edeceksin ki. Hayatını değiştirecekse ben vereyim Afaki olarak 100.000 söyledim. Yüzde hesaplaması daha kolay olsun diye. Maksat düşük vadeli borçlanma yöntemlerini öğrenmek. Finansman araçlarını öğrenirsek daha büyük alımlarda risk faktörünü azaltırız. Finansal okuryazarlığım az. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: 100 bin lirayla neyi elde edeceksin ki. Hayatını değiştirecekse ben vereyim Kraaaaaal dsjhgfkjshd 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Ahmet Kiriş yazdı: Ailene çök, bedava kredi, kefilsiz, senetsiz. Sivas'a gittiğimde tüm mutfak malzemelerinin %80'ini, eksikliği mobilyanı bazılarını, sivas'taki arabanın bakımlarını ben yaptım. Eve döndüğüm günde depoyu full fulledim öyle ayrıldı. Kırık kol için Sivas'a gitmek bana takribi 30000 TL maliyeti oldu. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Derdi tasası bitmeyen, forumda 160 sayfası olan, 1000km'de 1 lt yağ yakan sitroen'i satardım 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts