Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Resimdeki karavanı peşin fiyata 12 taksit 330 bin tlye alıp , akabinde 300 bin tlye nakite çevirdiğinde 0.78 den kredi almış hesabına geliyor. Akabinde vadeliye 300 bin yatırısak aylık 9 bin tl faiz geliyor. Her ay parayı mevduata geldiği gibi yatırsan yıl sonunda 480000 bin tl paran oluyor. 330 bini düşersen sadece bir karavanı satarak 150 bin para kazanıyorsun @Mehmet Ozyurek yatırım tavsiyesi değildir yazmam gerekiyor değil mi? 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tevfik Işık yazdı: Derdi tasası bitmeyen, forumda 160 sayfası olan, 1000km'de 1 lt yağ yakan sitroen'i satardım Aslında bir çok araba böyle.. Ama herkes Ali kadar dürüst ve açık sözlü değil. Yada Ali'nin sorun olarak yazdıklarının çoğu zaten çoğu insana göre sorun değil. Benim 10 yaşında olan arabam 5000 km 'de bir litre yağ eksiltse hiç umursamam mesela.. Marka vermeyeceğim, Sıfır bazı araçlar bile bu kadar yağ yakıyor. Audinin yağ çubuğunu hiç çekmeden gidip 10 bin kilometrede bir değiştiriyorum.. Belki o da yakıyor. Riskli seviyeye düşse uyarı yakardı, yağ seviye kontrolü var. Önemsemiyoprum. 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 saat önce Paylaş 9 saat önce geçen ay tanesi 30 binden 4 adet kombi aldım. 120 bin lirayı 9 takside böldürdüm. 2 kombiyi 28 erden sattım. diğer ikisini 33.5 den sattım. toplam 123 bine geldi. çalıştığım sektörde bir çok kişi bunu yapıyor. bu tarz bişeyler bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: yazar burada audim var diyor. yok. sıfır araçlar varmış. marka vermeyecekmiş falan. yazar orada başka şeyler söylüyor bence 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Doğan Arşiray yazdı: sonra ödeme. Bir kımı verdiğini unutur Bir kısmı aldığını zanneder Bir kısmı gerek yok deyip geri almaz Bir kısmı çizik atar Bir kısmı küser alamaz 100 bine karşılık 70-80'e hallolur galiba 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tevfik Işık yazdı: Derdi tasası bitmeyen, forumda 160 sayfası olan, 1000km'de 1 lt yağ yakan sitroen'i satardım Vuuuuu o neydi beh Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Audinin yağ çubuğunu hiç çekmeden Sen yağ çubuğun var diye bize hava mı atıyorsun bakiim? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. sıfır araçlar varmış. marka vermeyecekmiş falan. yazar orada başka şeyler söylüyor bence Yok valla bu sefer toyota demedim Mertol Kip yazdı: Sen yağ çubuğun var diye bize hava mı atıyorsun bakiim? Olmaz olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 dakika önce Yazar Paylaş 20 dakika önce 3 aydır arabam yolda bırakmadı ki banana Yorum bağlantısı
Recommended Posts