Ayhan Asil Çarşamba 08:17 Paylaş Çarşamba 08:17 Organize sanayi ile iç içe yerleşim yeri olan Hatay / Payas ilçesinde çalışıyorum ve malesef 6 aylık aracımın üstü şu anda pas lekesi ve demir tozları ile dolu, birçok yöntem denememe rağmen bir türlü çıkaramıyorum. Hem lekeli hem de pürüzlü gibi geliyor özellikle tavan, Sosyal Medyadan; SMX Kimya Car Care Products diye bir firmadan Hipersonic Yüzey Temizleyici önerdiler. Bu firmanın ürünlerini kullanan oldu mu. Güvenilir mi. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 08:24 Yazar Paylaş Çarşamba 08:24 https://smx.com.tr/hipersonik---dunyanin-en-hizli-temizleyicisi-750-ml https://smx.com.tr/demir-tozu-jant-temizleyici-500-ml Bu iki ürünü sipariş ettim. Elime ulaştı ancak kullanmaya da korkuyorum. Var mı kullanan arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Çözüm Ümit Türk Çarşamba 08:53 Çözüm Paylaş Çarşamba 08:53 Demir tozu dediğiniz şey raspa tozu gibi birşey mi ? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 09:01 Yazar Paylaş Çarşamba 09:01 Evet Ümit bey, sanki öyle gibi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 09:16 Paylaş Çarşamba 09:16 Demir tozu temizleyici temin etmen gerekiyor. Arabayı yıkadıktan sonra gölgede aracın heryerine sıkman ve 5 10 dakika kadar beklemen sonra durulaman gerekiyor abi. demiz tozlarını söker atar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 09:24 Yazar Paylaş Çarşamba 09:24 Oğuzkan Işık yazdı: Demir tozu temizleyici temin etmen gerekiyor. Arabayı yıkadıktan sonra gölgede aracın heryerine sıkman ve 5 10 dakika kadar beklemen sonra durulaman gerekiyor abi. demiz tozlarını söker atar Çok teşekkür ederim kardeşim benim. Sipariş ettiğim demir tozu temizleyici diyor ama tam olarak güvenemiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar Çarşamba 09:50 Paylaş Çarşamba 09:50 Kullanma talimatına mutlaka uyun, https://www.hepsiburada.com/auto-glym-magma-500-ml-demir-tozu-temizleyici-pm-HBC00003WUVB6 Bu daha fazla satmış yorum daha fazla https://www.hepsiburada.com/auto-glym-magma-demir-tozu-temizleyici-iron-out-500-ml-pm-HB00000DKH11 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Çarşamba 10:34 Paylaş Çarşamba 10:34 Ayhan Asil yazdı: Organize sanayi ile iç içe yerleşim yeri olan Hatay / Payas Söylediğiniz muhitten ara sıra geçiyoruz. Aracı değil kendinizi koruyun derim 😁 malum o kirli havada kanser bile olunabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Çarşamba 12:10 Yazar Paylaş Çarşamba 12:10 Ömer Sarıgül yazdı: Söylediğiniz muhitten ara sıra geçiyoruz. Aracı değil kendinizi koruyun derim 😁 malum o kirli havada kanser bile olunabilir. Malesef kardeşim Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 12:10 Paylaş Çarşamba 12:10 (düzenlendi) Eskiden tersanede çalışan biri olarak başıma geldiği için aracım raspa tozu olurdu. Branda takmazsak daha da kötü oluru. Bende süngeri ve sıvısı var. Camlar için kullanıyordum. Kaportayı bilen birine yaptırmıştım. Üzerine pasta cila atılmasını istemiştim. Sıvısı dediğim tabletini alıyorsun suyun içine atıyorsun eriyor fıs fıs olarak sıkıyorsun. Bence işinizi görür. Süngeri aşağıdaki gibi. Çarşamba 12:10 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Çarşamba 12:35 Paylaş Çarşamba 12:35 smxin bahsettiğiniz ürünü kullanıyorum ama soruna çare olmaz, o sadece kirleri kolay akıtmaya yarıyor, sizin yapmanız gereken gölge veya kapalı bi alanda sırasıyla aracı güzelçe yıkamak ve silmek, sonrasında demir tozu giderici ile aracın her yerine güzelce sıkıp morarmasını beklemek 5 dk falan, tekrar yıkamak, sonrasında kil hamuru ve köpüklü suyla her paneli güzelce ovalamak camlar dahil, sonra yüzelce yıkamak yüzey kadife kumaş gibi hissetiriyor bu işlemlerden sonra, son işlem olarak keyfinize kalmış hızlı cilada atabilirsiniz pasta cilada, detay işiyle uğraşanlar yüzeyi bu şekilde hazırlıyor, bu işlemi tek başıma yaptım üçgün kol ağrısı çektim varsa eş dost beraber yapın. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 14:20 Paylaş Çarşamba 14:20 Ayhan Asil yazdı: Çok teşekkür ederim kardeşim benim. Sipariş ettiğim demir tozu temizleyici diyor ama tam olarak güvenemiyorum. Yukarda bahsettiğin ise o demir tozu temizleyici değil 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 00:41 Paylaş Dün saat 00:41 Ayhan Asil yazdı: https://smx.com.tr/hipersonik---dunyanin-en-hizli-temizleyicisi-750-ml https://smx.com.tr/demir-tozu-jant-temizleyici-500-ml Bu iki ürünü sipariş ettim. Elime ulaştı ancak kullanmaya da korkuyorum. Var mı kullanan arkadaşlar. Abi ben yerli markalara güvenemiyorum. Boyayı soldurabiliyor, yada çok agresif ürünler olabiliyorlar. Biraz da uğraştırıyor yerliler. Demir tozu temizlemek yerine moraran kimyasalı basıyorlar içine. Kesinlikle gölge bir alanda uygulanmalı. Hatta kaporta sıcaksa mümkünse biraz su tutup,soğutup akıtıp sonra uygulanmalı. Aksi takdirde direkt güneş altında iz yapabilir. Auto Finesse Iron Out Auto Glym Magma Valet Pro Dragons Breath 3D Brake Dust Remover 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yukarda bahsettiğin ise o demir tozu temizleyici değil Üzerinde Demir Tozu ve Jant temizleyici yazıyor ama. Adem Kazıl yazdı: smxin bahsettiğiniz ürünü kullanıyorum ama soruna çare olmaz, o sadece kirleri kolay akıtmaya yarıyor, sizin yapmanız gereken gölge veya kapalı bi alanda sırasıyla aracı güzelçe yıkamak ve silmek, sonrasında demir tozu giderici ile aracın her yerine güzelce sıkıp morarmasını beklemek 5 dk falan, tekrar yıkamak, sonrasında kil hamuru ve köpüklü suyla her paneli güzelce ovalamak camlar dahil, sonra yüzelce yıkamak yüzey kadife kumaş gibi hissetiriyor bu işlemlerden sonra, son işlem olarak keyfinize kalmış hızlı cilada atabilirsiniz pasta cilada, detay işiyle uğraşanlar yüzeyi bu şekilde hazırlıyor, bu işlemi tek başıma yaptım üçgün kol ağrısı çektim varsa eş dost beraber yapın. Çok teşekkür ederim kardeşim benim, Peki benim sipariş ettiğim Demir Tozu giderici doğru mu, olur mu o dersin. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İnsanın Toyotası olunca da sorun yaşayabiliyormuş 😊 şaka bir yana bu tarz kimyasallarda iyi ürün kullanmak lazım. Sonax, auto glym vb gibi. Kalitesiz ürünler fazla agresif davranıp kaportayı kötü de yapabilir ya da adam akıllı işini yapmayıp bir işe de yaramayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ayhan Asil yazdı: Üzerinde Demir Tozu ve Jant temizleyici yazıyor ama. Çok teşekkür ederim kardeşim benim, Peki benim sipariş ettiğim Demir Tozu giderici doğru mu, olur mu o dersin. kaportada kullanmaya uygundur diye yazıyor tabiki olur, o da var bende kokusu aynı bi fark yok diğer markalarla etkisini bilemem tabi iki kere uygularsınız olur biter, baktığınızda fiyat olarak epey uygun diğer markalardan, yukarıda Oğuzhan beyin paylaştığı markalar bu işin mucidleri, auto glym magma kullanmıştım çok pahalı şu an. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Adem Kazıl yazdı: kaportada kullanmaya uygundur diye yazıyor tabiki olur, o da var bende kokusu aynı bi fark yok diğer markalarla etkisini bilemem tabi iki kere uygularsınız olur biter, baktığınızda fiyat olarak epey uygun diğer markalardan, yukarıda Oğuzhan beyin paylaştığı markalar bu işin mucidleri, auto glym magma kullanmıştım çok pahalı şu an. Cevap yazan ellerin dert görmesin. Çok teşekkür ederim. Ufak yollu bir köşesinde kullanıp deneyeyim bakalım. Zira; çok canımı sıkıyor her gördüğümde Mustafa Resül Kara yazdı: İnsanın Toyotası olunca da sorun yaşayabiliyormuş 😊 şaka bir yana bu tarz kimyasallarda iyi ürün kullanmak lazım. Sonax, auto glym vb gibi. Kalitesiz ürünler fazla agresif davranıp kaportayı kötü de yapabilir ya da adam akıllı işini yapmayıp bir işe de yaramayabilir. Sorun arabadan kaynaklı değil ki akıllım. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Üyelerimizden @Buğra Höngül detailing dükkanını Hatay'da yeniden açtı. Yanına uğra, kendisi seni bilgilendirecektir. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ben geçenlerde newmix demir tozu temizleyici kullandım geçenlerde aracıma. ürün çok başarılı. Gerçek demir tozu temizleyiciler leş gibi kokuyor sanırım 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Üyelerimizden @Buğra Höngül detailing dükkanını Hatay'da yeniden açtı. Yanına uğra, kendisi seni bilgilendirecektir. Abi irtibat numarası varmıdır sizde; mesaj yazdım ama daha görmedi sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ayhan Asil yazdı: Çok teşekkür ederim kardeşim benim, Peki benim sipariş ettiğim Demir Tozu giderici doğru mu, olur mu o dersin. Olur tabii abi. gelen üründen farklı bir şişeye 100 -150 ml gibi boşaltıp aynı miktarda sulandırıp kaportada görünmeyen bir yerde denemeni tavsiye ederim. Baktın etkisi az ürün miktarını biraz da arttırıp agresiflestirip tekrar denersin. Gölgede sıkıp ilk başta 30-40 saniye bekleyip durulayip sorun yoksa sonra bekleme süresini arttırarak müdahale edebilirsin Oğuzkan Işık yazdı: Ben geçenlerde newmix demir tozu temizleyici kullandım geçenlerde aracıma. ürün çok başarılı. Gerçek demir tozu temizleyiciler leş gibi kokuyor sanırım Çürük yumurta gibi 😅 Ben 3D bdx i kullanıyorum 850 ml su 150 ml ürün şeklinde onun bile kokudan yanına yaklaşılmıyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ayhan Asil yazdı: Abi irtibat numarası varmıdır sizde; mesaj yazdım ama daha görmedi sanırım. Özelden telefon numarasını paylaştım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Özelden telefon numarasını paylaştım. Aradım görüştüm abi çok teşekkür ederim. Oğuzhan Çakır yazdı: Olur tabii abi. gelen üründen farklı bir şişeye 100 -150 ml gibi boşaltıp aynı miktarda sulandırıp kaportada görünmeyen bir yerde denemeni tavsiye ederim. Baktın etkisi az ürün miktarını biraz da arttırıp agresiflestirip tekrar denersin. Gölgede sıkıp ilk başta 30-40 saniye bekleyip durulayip sorun yoksa sonra bekleme süresini arttırarak müdahale edebilirsin Çürük yumurta gibi 😅 Ben 3D bdx i kullanıyorum 850 ml su 150 ml ürün şeklinde onun bile kokudan yanına yaklaşılmıyor Oğuzhan benim canım kardeşim. Çok çok teşekkür ederim. Dediğin gibi yapacağım. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts