Burak Yildirim Çarşamba 12:46 Paylaş Çarşamba 12:46 Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Çarşamba 13:13 Paylaş Çarşamba 13:13 (düzenlendi) Burak Yildirim yazdı: Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Llumar, 3M, Orafol vb markalar iyi markalardır. Özel şampuan dediğimiz de cilalı araç yıkama şampuanıdır. Markası Sonax, Meguiars vb olabilir. Sadece ppf üzerine yüksek tazyikli su sıkmayın. Çarşamba 13:14 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz Çarşamba 13:30 Paylaş Çarşamba 13:30 stek de iyidir, bir tık pahalıdır ama çok kalitelidir. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Perşembe 11:03 Paylaş Perşembe 11:03 Yeni nesil TPU kaplamalarda asidik yada ciddi bazik olmayan şampuan kullanmak genellikle yeterli oluyor. Tazyikli suyu çok yakın tutturmayın yeterli. Fırça ile bile yıkansa ertesi gün güneşte 2 saat bırakın oluşan çizikler kendiliğinden kayboluyor. Kedi köpek çok ise ve araba konusunda titiz iseniz muhakkak kaplatın derim. İşçilik çok önemli bu arada. Yorum bağlantısı
Burak Yildirim Cuma 11:23 Yazar Paylaş Cuma 11:23 Görkem Küçükyılmaz yazdı: stek de iyidir, bir tık pahalıdır ama çok kalitelidir. sadece kaput 12 bin tl stek 5 yıl garantili baya pahalıymış Yorum bağlantısı
Recommended Posts