Burak Yildirim 23 Temmuz 2025 Paylaş 23 Temmuz 2025 Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Temmuz 2025 Paylaş 23 Temmuz 2025 (düzenlendi) Burak Yildirim yazdı: Arabayı koyduğumuz yerde kediler var üstüne çıkıp çiziyorlar, bende ppf kaplatmayı düşünüyorum kaput ve tavana. Hangi markayı önerirsiniz ? Birde birkaç yerde gördüm bu ppf kaplamayı özel şampuanla falan yıkamak gerekiyormuş ben benzinlikte yıkarım birde onlamı uğraşacaz acaba sıkıntı çıkarır mı ? Llumar, 3M, Orafol vb markalar iyi markalardır. Özel şampuan dediğimiz de cilalı araç yıkama şampuanıdır. Markası Sonax, Meguiars vb olabilir. Sadece ppf üzerine yüksek tazyikli su sıkmayın. 23 Temmuz 2025 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 23 Temmuz 2025 Paylaş 23 Temmuz 2025 stek de iyidir, bir tık pahalıdır ama çok kalitelidir. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 24 Temmuz 2025 Paylaş 24 Temmuz 2025 Yeni nesil TPU kaplamalarda asidik yada ciddi bazik olmayan şampuan kullanmak genellikle yeterli oluyor. Tazyikli suyu çok yakın tutturmayın yeterli. Fırça ile bile yıkansa ertesi gün güneşte 2 saat bırakın oluşan çizikler kendiliğinden kayboluyor. Kedi köpek çok ise ve araba konusunda titiz iseniz muhakkak kaplatın derim. İşçilik çok önemli bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Burak Yildirim 25 Temmuz 2025 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2025 Görkem Küçükyılmaz yazdı: stek de iyidir, bir tık pahalıdır ama çok kalitelidir. sadece kaput 12 bin tl stek 5 yıl garantili baya pahalıymış Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Arkadaşlar Ppf kaplama için ne önerirsiniz? 3m veya oracal arasında seçim yapmam lazım. 3M 110 bin, oracal 65 bin. Arada çok fiyat farkı olunca bilen birilerine danışmak istedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Ppf kaplama ne güzel bir isim bu, janjanlı. seloteyp derdik eskiden 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce TPU olsun da gerisi biraz işçilik gibime geliyor. Bir de mikron değerleri var. Bana da 195 mikron için komple 70 bin fiyat verdiler. Buna ön iki cam renkli ve tavan ısı geçirmez şeffaf kaplama dahil. Aynı yerde arkadaş 90 bine 235 mikron ile kaplatmış. Marka bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Arkadaşlar Ppf kaplama için ne önerirsiniz? 3m veya oracal arasında seçim yapmam lazım. 3M 110 bin, oracal 65 bin. Arada çok fiyat farkı olunca bilen birilerine danışmak istedim. Verdiğiniz fiyatlar kaç mikron için? Oracal da kötü marka değildir, duruma göre tercih edilebilir. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Cihat Küçükay yazdı: Verdiğiniz fiyatlar kaç mikron için? Oracal da kötü marka değildir, duruma göre tercih edilebilir. 3m 190 mikron Oracal 250 mikron Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Emre Şimşek yazdı: TPU olsun da gerisi biraz işçilik gibime geliyor. Bir de mikron değerleri var. Bana da 195 mikron için komple 70 bin fiyat verdiler. Buna ön iki cam renkli ve tavan ısı geçirmez şeffaf kaplama dahil. Aynı yerde arkadaş 90 bine 235 mikron ile kaplatmış. Marka bilmiyorum. İç ve dış komple benim fiyatlar da... Çağlar Bayur yazdı: ne güzel bir isim bu, janjanlı. seloteyp derdik eskiden Kocadın sen... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Arabayı koruduğundan şüpheliyim. Korur, Qashqaiye bir martı pislemiş, spoileri nerdeyse delip geçecekmiş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Kaplatırken seçenek çok fazla da,önemli olan bu tarz ürünlerin sökerken boyaya ne kadar zarar verdiği. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ertan Çabuk yazdı: İç ve dış komple benim fiyatlar da... Kocadın sen... lem çin malı tuzluk almam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lem çin malı tuzluk almam Öyle deme. Adamlar dünyaya hakim. Bize sadece ulaşmamıza izin verdikleri ulaşıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ertan Çabuk yazdı: Arkadaşlar Ppf kaplama için ne önerirsiniz? 3m veya oracal arasında seçim yapmam lazım. 3M 110 bin, oracal 65 bin. Arada çok fiyat farkı olunca bilen birilerine danışmak istedim. Ne aldın da kaplıycan ciciş? Kj deme şıppadanak bayılırım şuraya Çağlar Bayur yazdı: lem çin malı tuzluk almam Adam çin malı bişe almıştır belki ne biliyon? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ertan Çabuk yazdı: 3m 190 mikron Oracal 250 mikron O zaman oracal için fiyat iyi, bence yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hanımın arabayı bayide komple ppf yaptırmıştık, 1 sene olmadı 140 bin tl idi. Motor kaputundakini 2 senede bir getirip değişmemiz gerek dediler, nedendir bilemem. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 20 sene zaten birşey olmuyor boyaya. biri vurunca da boyatmak daha ucuz .uğraşmayın bu işlerle Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce cilalı şampuanla yıkayın geçiiin, eskiyince yenisini alın boşveriiiin Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Arabayı koruduğundan şüpheliyim. Mekanik olarak Streç film bile belli oranda koruma sağlar. Koruma değil de bazı kuvvetlerin etkilerini farklılaştırır diyelim. Çağlar Bayur yazdı: ne güzel bir isim bu, janjanlı. seloteyp derdik eskiden Pipief değil tepeu olacak. Pipief kötü iz bırakıyor tepeu en iyisi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: lem çin malı tuzluk almam Heee almazsin... Senin yüzünden Çin'den toplu iğne alamaz olduk. Kapattırdı canım siteleri, cari açığı genişlettin... Mehmet Ozyurek yazdı: Öyle deme. Adamlar dünyaya hakim. Bize sadece ulaşmamıza izin verdikleri ulaşıyor. Fati bin bir lafı var, cabinin dediğinin tersini yap diye.. Servet Aydın yazdı: Ne aldın da kaplıycan ciciş? Kj deme şıppadanak bayılırım şuraya Adam çin malı bişe almıştır belki ne biliyon? Konusunu açarım hele bir öğreneyim de pilli bebeyi... Ali Gök yazdı: 20 sene zaten birşey olmuyor boyaya. biri vurunca da boyatmak daha ucuz .uğraşmayın bu işlerle Eskiden di o işler .. bir dodik kaça boyanıyor haberin var mı 😁 Hüseyin Sönmez yazdı: Mekanik olarak Streç film bile belli oranda koruma sağlar. Koruma değil de bazı kuvvetlerin etkilerini farklılaştırır diyelim. Pipief değil tepeu olacak. Pipief kötü iz bırakıyor tepeu en iyisi. TPU ... Müstakil evde kuş pisliği, kedi köpek vs dış etkenlerden bir nebze koruması lazım.. Ayrıca şimdiki araçların içi dışından daha narin. Paneller vs zamanla çizilecek bu iki iki dört. Telefonu bile kilifsiz kullanmam 😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cem Işık yazdı: Hanımın arabayı bayide komple ppf yaptırmıştık, 1 sene olmadı 140 bin tl idi. Motor kaputundakini 2 senede bir getirip değişmemiz gerek dediler, nedendir bilemem. Isıdandır bence Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Fatih Uzun yazdı: Kaplatırken seçenek çok fazla da,önemli olan bu tarz ürünlerin sökerken boyaya ne kadar zarar verdiği. O yüzden kaliteli marka seçmek gerek... Cihat Küçükay yazdı: O zaman oracal için fiyat iyi, bence yapılabilir. Teşekkür ederim. Sanırım iki katı bedel ödenecek kadar kalite farkı yok arada... Cem Işık yazdı: Hanımın arabayı bayide komple ppf yaptırmıştık, 1 sene olmadı 140 bin tl idi. Motor kaputundakini 2 senede bir getirip değişmemiz gerek dediler, nedendir bilemem. 7 yıl... Ha Türkiye şartlarında o adam kaç sene orda durur bilemem ama.. Araba da ben de 7 yıl durursa iyi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts