Alper Kuşkay Çarşamba 13:44 Paylaş Çarşamba 13:44 İyi günler, aracın direksiyon üzerinde bulunan plastik trimleri solduğundan dolayı boyamak istiyorum. Tiptronik vites değiştirme bağlantı soketini çıkarmayı beceremedim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Elektrik soketini yerinden oynatamadım. Soketi yerinden çıkarırken airbag aniden açılır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:44 Paylaş Çarşamba 14:44 Resme göre sağ tarafı iki taraftan merkeze doğru bastırınca çıkması gerekir de.. Mk3'de direksiyonda vitesle ilgili ne var ki? Yorum bağlantısı
Alper Kuşkay Çarşamba 14:53 Yazar Paylaş Çarşamba 14:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Resme göre sağ tarafı iki taraftan merkeze doğru bastırınca çıkması gerekir de.. Mk3'de direksiyonda vitesle ilgili ne var ki? Parçayı zorlamak istemedim, yan taraflardan bastırıp çıkaracağım dediğiniz gibi teşekkürler. Plastik trimlerin üzerine vites (+), (-) butonlarını eklemişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:38 Paylaş Çarşamba 16:38 Allah Allah direksiyorunu normal halinin resmi var mı? Şöyle galiba Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 17:07 Paylaş Çarşamba 17:07 Muhtemelen airbag sökülmeden çıkmazlar. Yorum bağlantısı
Alper Kuşkay Çarşamba 17:38 Yazar Paylaş Çarşamba 17:38 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Allah Allah direksiyorunu normal halinin resmi var mı? Şöyle galiba Evet, aynı direksiyon var. Klipsleri çıkaramadım, tırnaklardan birini kırdım hatta. Yarın tekrar deneyeceğim. Çarşamba 17:42 tarihinde Alper Kuşkay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 18:51 Paylaş Çarşamba 18:51 Tekniğini çözmeden zorlama.. Youtube'u kurcala bence. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts