Alper Kuşkay 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İyi günler, aracın direksiyon üzerinde bulunan plastik trimleri solduğundan dolayı boyamak istiyorum. Tiptronik vites değiştirme bağlantı soketini çıkarmayı beceremedim. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Elektrik soketini yerinden oynatamadım. Soketi yerinden çıkarırken airbag aniden açılır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Resme göre sağ tarafı iki taraftan merkeze doğru bastırınca çıkması gerekir de.. Mk3'de direksiyonda vitesle ilgili ne var ki? Yorum bağlantısı
Alper Kuşkay 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Resme göre sağ tarafı iki taraftan merkeze doğru bastırınca çıkması gerekir de.. Mk3'de direksiyonda vitesle ilgili ne var ki? Parçayı zorlamak istemedim, yan taraflardan bastırıp çıkaracağım dediğiniz gibi teşekkürler. Plastik trimlerin üzerine vites (+), (-) butonlarını eklemişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Allah Allah direksiyorunu normal halinin resmi var mı? Şöyle galiba Yorum bağlantısı
Alper Kuşkay 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Allah Allah direksiyorunu normal halinin resmi var mı? Şöyle galiba Evet, aynı direksiyon var. Klipsleri çıkaramadım, tırnaklardan birini kırdım hatta. Yarın tekrar deneyeceğim. 5 saat önce tarihinde Alper Kuşkay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tekniğini çözmeden zorlama.. Youtube'u kurcala bence. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts