Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 06:33 Paylaş Cumartesi 06:33 1,25 milyon matrah var. Onu gördüm de kısa zamanda geçer dediydim. 1,4 motor için de şu an %90 değil ama yakında olur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 11:02 Paylaş Cumartesi 11:02 Murat Azalma yazdı: Türk Parasını koruma kanunu içerisinde bir madde ile gelmiş Çağlar abi. Cumhurbaşkanı kararlarında yazılmamıştı. yayınlandı ve indirim yansıtıldı . eski crosslarınız alınır.Makyajlı ama torsiyon süspansiyonlu yeni cross verilir. C-HR Corolla sedan ve cross hyrbidler matraha göre ÖTV %70 oldu. Ötv kaynaklı fiyat indirimi yansıtıldı. Para koruma kanunu ile ötv’lerin hepsini 80’e çekmişler. Peşine ötv kanunu ile de yeni matrahlar ve ötv belirlemişler. teknik olarak neden böyle yapmışlar merak ettim doğrusu. kamyonet’i 10’dan 50’ye çekmişler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cumartesi 13:51 Paylaş Cumartesi 13:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: teknik olarak neden böyle yapmışlar merak ettim doğrusu. Ekonomist biri var. O istemiştir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: teknik olarak neden böyle yapmışlar merak ettim doğrusu. etme. x ten y ye Q satışını z üstünden yapınca meslea bilançoya yansımaz. xyzq nedir diye sorma yazmam 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ucundan yırttık şükür. Togg out bu arkadaş in Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Hayirli olsun Antalyada siyah araba xor olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Hayirli olsun Antalyada siyah araba xor olmuyor mu? Koyu rengin hepsi zor abi ama seçenek sunmadıkları için siyah Tesla cennetine döndü ortalık 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Eskisinde de beyaz manyagi yapmisti. Ayarsiz bu elon, hic ortasi yok. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Kerim Bilge yazdı: Ucundan yırttık şükür. Togg out bu arkadaş in hayırlı olsun. kullanımı her ne kadar zor olsa da bembeyazdan daha iyi gibi sanki Yorum bağlantısı
Recommended Posts