Ali Cihangiroğlu 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mertol Kip yazdı: Ben sunroof u kapatmıyorumki hep aralık. Öyle yaldır yaldır sıcak olmuyor. Kaldı ki ben senin gibi fakir miyim kardeşim kapalı garajım var. Kapısını açmaya üşenmediğim zamanlar koyuyorum. Ama genelde elini uzat, düğmeye bas kapının açılmasını bekle falan ohooooo Siyah diye arabayı satan adama söylediğin şeye bak yaw pis fakiriz işte idare et, benzini doldurup gidiyoruz... zenginin derdi zügürdün... neyse boşver 2 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mertol Kip yazdı: Kaskom pahalı değil bu arada. Güneşte de bırakırım yanarsa yanar emmi düşünsün bana ne. Daha bir yılı dolmadı nasılsa alır bana yenisini. Sen yinede güneşin altına bırakma yanmasın. Daha da çok devamı var. Aşağıda belirtilen durumlar teminat kapsamı dışında tutulmaktadır;. - Çarpma veya çarpışma olmaksızın bataryada meydana gelebilecek arıza ve hasarlar ile doğrudan veya dolaylı olarak bataryadan kaynaklandığı tespit edilen hasarlar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz Osman Ünal yazdı: Sen yinede güneşin altına bırakma yanmasın. Daha da çok devamı var. Aşağıda belirtilen durumlar teminat kapsamı dışında tutulmaktadır;. - Çarpma veya çarpışma olmaksızın bataryada meydana gelebilecek arıza ve hasarlar ile doğrudan veya dolaylı olarak bataryadan kaynaklandığı tespit edilen hasarlar Emmi dusunsuuuun. O olmadi opel dusunsun. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Temmuz Yazar Paylaş 29 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Fransa da nasıl bir şey var merak ettim? Anlamadim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz Mertol Kip yazdı: Anlamadim Araç olarak demek istemiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Temmuz Paylaş 29 Temmuz (düzenlendi) ahanda çözüm Servette motoru ayarlar iş tamam.... 29 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: R5 full 1.550 idi, olmuş 1,743, tabi buna renk ve 2 opsiyonda kesin eklenmeli, 1.800.000 tl cik kendileri şarj eder dolanırlar artık.... araba alma işi bitmiştir, satmada bitti gibi... gerçi egea bile yakın fiyatta, hala ucuz r5, hemen alalım kaçmasın bari... r5 in siyahını portekizde gördüm. çok küçük bir araba ama içi ve dışı gayet güzeldi. alınacaksa bence sarı yerine koyu renk alınmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ben gecen gun avrasya tunelinde rastladim. Cok yahşi bir gece mavisiydi. Rengine içim gitti yalan yok. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: r5 in siyahını portekizde gördüm. çok küçük bir araba ama içi ve dışı gayet güzeldi. alınacaksa bence sarı yerine koyu renk alınmalı. şekli şemali donanımı vs güzel, şehir içi için ideal ve 2 kişi için, arkada oturmak kısa mesafede sıkıntılı olur biraz o kadari yoksa araba genel olarak güzel, fiyatı uçmayaydı iyiydi, gerçi uçmayanmı kaldı, araba alma olayı bitti gibi ülkede... Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şehir içi için ideal ve 2 kişi için, arkada oturmak kısa mesafede sıkıntılı olur biraz Abi inster çok iyi diyip R5 için neden böyle yazıyorsun. insterden her türlü iyidir R5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben gecen gun avrasya tunelinde rastladim. Cok yahşi bir gece mavisiydi. Rengine içim gitti yalan yok. denim mavisi gibi, severiz bunlar 2 kişilik gibi, r4 te bunun gibi, pili yukarı almışlar arkada koltuğun altına ayak girmiyor gibi, bir yeri yaparken başka yeri bozuyorlar mutlaka, tamam ufak sınıf ama beğenmediğiniz insterin içinde çok daha rahatsın, arkada bacak bacak üstüne atıyorsun, yapsana şunuda adam gibi... Onur Demir yazdı: Abi inster çok iyi diyip R5 için neden böyle yazıyorsun. insterden her türlü iyidir R5 Hala İnster daha iyi bence, r5 de iyi kötü dediğim arkası ve sistem olarak daha geride, B modu var R5 te, R4 e koymuş buna koymamış akıllılar, herkes bakmaz ama adam sunroof koymuş r5 te karanlık bir hava var, makyaj yesin hele bakarız İnsterde direksiyonda kulakçıktan regen ayarı var mesela, ikiside şehir içi arac inster bu açıdan daha avantajlı bence, ben hala inster diyorum, az daha dar ama kullanımda daha ferah, alacak olsam kesinlikle inster alırdım... tabii ikiside Cliodan geride olduğundan gerek yok, böyle iyiyim R4 bence insterdende R5 tende daha iyi gibi, o olsaydı R4 derdim ama onunda arkada ön koltuk altına ayağını sokarken sıkışıyor, pil konumlamada sıkıntı devam ediyor... 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: R4 bence insterdende R5 tende daha iyi gibi Henüz TR ye girmedi ya ondan seviyorsun. ne zamanki satılmaya başlanır hedefi değişrirsin. Kabul et Clionu seviyorsun. bu arada icon 1.3tce alınabilecek en iyi b sınıfı araç. 1.3touch ve 1.0icon kullandım. abimde 1.3tce icon var çok gayet makul bir araç. ha yokuşta hararet yapar ama iyidir 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Henüz TR ye girmedi ya ondan seviyorsun. ne zamanki satılmaya başlanır hedefi değişrirsin. Kabul et Clionu seviyorsun. bu arada icon 1.3tce alınabilecek en iyi b sınıfı araç. 1.3touch ve 1.0icon kullandım. abimde 1.3tce icon var çok gayet makul bir araç. ha yokuşta hararet yapar ama iyidir Zaten kesin konuşmadımki, videolara bakarak yazıyorum, ilk intiba güzel şimdilik, gelince bakarız, beğenmezsem sepetlerim, R5 ede öyle dediyidim, görmeden olmuyor işte, hem hedefim yokki zaten, ille şu araba olsun demiyorum ama olmazlarım var, mesela opel almam, citroende duraksarım (ec3 asla almam mesela, önermemde) pejoda daha rahatım, pillide Stellantiste Pejo onun dışında Fr de Reno derim ve Reno 1. sırada olur, lazım olsa küçük sınıfta inster alırdım sevimli ve fonksiyonel geliyor bana ve sistemi iyi Hundayın (korelilerin iyi), hep iki kişi yada tek bineceksem ki genelde böyle aslında fiyatı daha uygun kalaydı R5 te alırdım, tipi insterden güzel havalı, ona lafım yok ama daha ucuz olmalıydı, bu fiyata çıktımı kusurları batmaya başlıyor gözüme, inster parasına olsa o zaman kusurunu gözardı ederdim ama... ha birde E208 mi R5 mi denebilir, e208 zaten var bizde, içi net daha kaliteli, arkası daha rahat ama r5 in tipi güzel, bu ikisi arasında daha yeni olması ve itip sebebiyle R5 derdim sanırım, anlayacağım takıntı yapmam ille şu marka olsun demem, hoşuma gitmesi ve yaygın servis ağı vs. olması yeter, mesela BYD yunusta güzel ama almam, durumu ortada, çine güven olmaz o yüzden almam... Evet seviyorum, genel olarak tatminkar, olmasa zaten satardım, hararetmi, yoo yapmıyor yada bende olmadı, en son deneme amaçlı korudağda tam gaz tırmandım yeterince uzundur, .70-.80 falan hızda, hararet oynamadı bile, bazen Blk yolundada bastığım olur (ender, genelde 90-100 giderim, sınırları aşmam, arada bir motor kendine gelsin diye yüklendiğim olur) ne oldu ibremi yükseldi sizde, detay alayım, nasıl hararet yükseldi, oynamaz bile normalde, bakımlı sağlıklı araca birşey olmaz, unutmadan ben şehir içi gezer dolanırım klima açık, aracı stop edince fan açmaz mesela, aracı sıkıştırmadan gitmek önemli, fiestada aynıydı fan pek açmaz bende, anca uzun yolda klima açıksa stop edince açar, oda normal, bu sıcakta turbo motor ısınır elbet... 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Onur seni çözmüş neyi çözmüş anlamadım? Görmediğim bir aracı videolar üstünden değerlendiriyorum, alınabilir diyorum, gelince bakıyorumki işler gerçekte öyle değilmiş, yada tersi daha iyiymişte diyebilirim, gayet normal, R4 te şuan iyi gözüküyor, gelince bakarız gerçekten göründüğü gibimiymiş, iyiyse alınır güzldir deriz bu kadar basit, bu durumda neyimi çözdü Onur, gayet doğal birşey bu 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Clio 5 lerde hararet probemi var bir iki yerde okumuştum :P Yorum bağlantısı
Recommended Posts