Mertol Kip 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sus zaten, balkonda bir senmi motor topladın yani, ben üstüne salonun ortasında zılgıt eşliğinde motorsiklet motoruda topladım, basit işler bunlar hem ne slx ie hiper manyak edişın klimalı, o fiatta olur, bu renoğğğ... E cbx750 nin motorunu da evde topladim ama o zaman evliydim, salonda yapmama izin vermemisti, odamda yapmistim. Balkondakide 2.0 zetecti. Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar pek bi sorun cikartmamisti aslinda hakkini uiyemem simdi. Ha birde firinda far isitmama kizmisti biraz shdjfjfj Çağlar Bayur yazdı: kriz izafidir, ferraride sıra arttı Yaw bugün şehire ineyim dedim, trafuck yüzünden 20 km yol 75dk sürdü. Kriz fakirlere var ama zaten hep öyleydi. Bizde de öyle zengin sayisi az falan degil, yolda 5 yasinda araba yoktu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar boya kokusunu apartman havalandırmasından mı attın yoksa ev içine mi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Önce hatunu anasına gönderiyon, sonra banyoyu duvarlar dahil yikayip boyayi yapiyorsun, ertesi gune hatun eve dönünce o seni ananın evine gönderiyor ajsjsjdjd 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: E cbx750 nin motorunu da evde topladim ama o zaman evliydim, salonda yapmama izin vermemisti, odamda yapmistim. Balkondakide 2.0 zetecti. Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar pek bi sorun cikartmamisti aslinda hakkini uiyemem simdi. Ha birde firinda far isitmama kizmisti biraz shdjfjfj Yaw bugün şehire ineyim dedim, trafuck yüzünden 20 km yol 75dk sürdü. Kriz fakirlere var ama zaten hep öyleydi. Bizde de öyle zengin sayisi az falan degil, yolda 5 yasinda araba yoktu. çok ortak noktamız varmış desene ben birde hanım işteyken marangozluk yaptıydım, ortalık talaş olduydu, hele o kıpraşımlı zımpara yokmu 3-4 kat verniği oturma odasında atıp kapısını kapattıydım, camı açtım tabi, bina ne güzel koktuydu yav... farı fırınlamayıda yaptıydım evet, fiesta xenon opereyşınında... 3 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts