İçeriğe Yönlendir

Elektriklide ÖTV Artışı

Mertol Kip

Recommended Posts

Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sus zaten, balkonda bir senmi motor topladın yani, ben üstüne salonun ortasında zılgıt eşliğinde motorsiklet motoruda topladım, basit işler bunlar :p

hem ne slx ie hiper manyak edişın klimalı, o fiatta olur, bu renoğğğ...

E cbx750 nin motorunu da evde topladim ama o zaman evliydim, salonda yapmama izin vermemisti, odamda yapmistim. Balkondakide 2.0 zetecti. Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar pek bi sorun cikartmamisti aslinda hakkini uiyemem simdi. Ha birde firinda far isitmama kizmisti biraz shdjfjfj

Çağlar Bayur yazdı:

kriz izafidir, ferraride sıra arttı 

Yaw bugün şehire ineyim dedim, trafuck yüzünden 20 km yol 75dk sürdü. Kriz fakirlere var ama zaten hep öyleydi. Bizde de öyle zengin sayisi az falan degil, yolda 5 yasinda araba yoktu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar

boya kokusunu apartman havalandırmasından mı attın yoksa ev içine mi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Önce hatunu anasına gönderiyon, sonra banyoyu duvarlar dahil yikayip boyayi yapiyorsun, ertesi gune hatun eve dönünce o seni ananın evine gönderiyor ajsjsjdjd

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

E cbx750 nin motorunu da evde topladim ama o zaman evliydim, salonda yapmama izin vermemisti, odamda yapmistim. Balkondakide 2.0 zetecti. Banyoda arabanin trimlerini boyayana kadar pek bi sorun cikartmamisti aslinda hakkini uiyemem simdi. Ha birde firinda far isitmama kizmisti biraz shdjfjfj

Yaw bugün şehire ineyim dedim, trafuck yüzünden 20 km yol 75dk sürdü. Kriz fakirlere var ama zaten hep öyleydi. Bizde de öyle zengin sayisi az falan degil, yolda 5 yasinda araba yoktu. 

çok ortak noktamız varmış desene :D ben birde hanım işteyken marangozluk yaptıydım, ortalık talaş olduydu, hele o kıpraşımlı zımpara yokmu :D 3-4 kat verniği oturma odasında atıp kapısını kapattıydım, camı açtım tabi, bina ne güzel koktuydu yav... farı fırınlamayıda yaptıydım evet, fiesta xenon opereyşınında...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Mertol Kip yazdı:

cbx750 nin motorunu da evde topladim ama o zaman evliydim, salonda yapmama izin vermemisti, odamda yapmistim.

Motora giremedim ama bir ara odanın birini komple bu gibi işlere ayırmıştım. farlara mercek takıyordum, Hondaların farlara da reflektör ekleyip JDM yapıyordum :)

2 tane fön makinesi bozmuşluğum var. 

hala evliyim :nazar: evlilik yıl dönümümdü geçen pazar ve ben hafta sonu için ayvalığa gitmiştim tek başıma, öğlen hatırladım ve direk eve döndüm. :koskos:  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...