Çağlar Kaya Dün saat 20:25 Paylaş Dün saat 20:25 Arkadaşlar merhaba dün aracımla yolda giderken öndeki araçtan taş fırladı. tık etti cam yarıya kadar tek parça yani tek çizik olarak dipten ortaya kadar çatladı. Bugün 2 tane camcı ya sordum onarım olmaz dediler. Değişecek dediler. Ancak maksadım araca tramer işlemesin. Aracın kasko firmasını aradım. Hasarsızlık indirimi bozmaz ama tramer e işlemez diye bir madde yok dedi sigortacı arkadaş. Ancak daha önce yapılanlar da ilginç şekilde mesajla baktıklarında tramerde çıkmadı dedi. Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Tramer işlememesi için olmazsa kendi cebimden yaptırıcam. Birde hyundai nin kendi servisinde mi yaptırsam bana öyle geliyorki hyundai nin kendi camı çok dandik daha öncede en ufak taş gelmesinde cam çiziliyor. Durcam filan var başka markalar sizce o camlardan taktırmak dahamı mantıklı. Birde servis takınca araç başında bekletmiyor. Akşam gel al diyor ona uyuz oluyorum. Konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 20:43 Paylaş Dün saat 20:43 Tramere işlese ne olacak ki? Sorguladığınızda kayıtla beraber hangi parçanın değiştiği de görülebiliyor. Kaldı ki hiç görülmese bile serviste kayıt var belge var. Hepsini geçelim, kaskonun ücretsiz ve maliyetsiz ödediği bir şeyi cepten yaptırıp zarara neden uğrayasınız? Orijinal logolu cam harici taktırırsanız mutlaka fark olacak. Bence hiç düşünmeden servise verin. Yarın öbür gün bir şey çıksa serviste itiraz etmez kimse. Dışarıda uğraşır durursunuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:45 Paylaş Dün saat 20:45 Cam değişimi bir anda olacak bir iş değil, işçiliği uzundur.. 2 saatlik randevu ile olmaz.. Cam değişimi tramere işleyebilir. Ama işlemeyebilir de.. Size şunu yapın diye yönlendiremem, çünkü bunu sormamış kararınızı vermişsiniz.. Ancak ben olsam o kadar parayı cebimden vermezdim.. Tramer işlerse işlesin, izah edemeyeceğiniz bir durum değil. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden Dün saat 20:57 Paylaş Dün saat 20:57 2021 ve 2023 yıllarında kaskodan ön cam iki kere yetkili serviste değişti. Sorgu yapıldığında çıkmıyor bende. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 21:05 Paylaş Dün saat 21:05 cam tramere işlese ne olur? Faturası elinizde olduktan sonra, tramer'de miktara bakarak almaktan vazgeçene zaten satmayın. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Neticede cam bu; bırakın işlesin tramere; bu kadarcık opsiyonu optimize edemeyen alıcı gidip sıfır alsın Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tramere işlesin ne olur ki? İzahı olan bi durum sonuçta. Bu tramer olayını dünyada tek dert eden ülke sanırım biziz. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tam 4 aracımı ön camını değişerek sattım hepsini kaskodan değiştirdim ve araç fiyatında buna sebep hiç bir şekilde düşüş olmadı.tramere işlendimi işlenmedimi onuda bilmiyorum zaten alacak kişilere ön cam değiştiğinide söylüyorum. Tramerde bununla ilgili kayıt olabilir diyede belirtiyorum. Tramere işletmeden yaptırsanız bunu alacak olan kişiye söylemeyecek misiniz? Bu arada orjinal cam değişimi 30 bin tl leri bulabilir haberiniz olsun. Bence orjinal cam değişim klozu var ise direk kaskodan değiştirin hiç uğraşmayın. Son karar sizin tabi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hocam kasko bu günler için var. Yetkili serviste orjinal cam ile değişimini yaptırın, bırakın tramere işlesin. Elinizde fatura olacak, tramerde çıkarsa da cam değişimi yazacak zaten detayında. Takılmayın bence. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Cam değişmiş ama tramerde görünmüyosa ben şüphelenirim nerde, nasıl ve neden yapıldı acaba bu iş diye. 2 Yorum bağlantısı
Semih Güney 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yaklaşık 3-4 ay önce yetkili serviste kaskodan ön camı değiştirdim, 70 küsür bin tl fatura çıkmasına rağmen tramere işlemedi, nedendir niyedir bilemiyorum. Buna rağmen sonrası için kafam rahat serviste kaydı kuydu var, mahcubiyet yaşatacak bir durumum yok olurda satarsak aracı. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ben de değiştirdim. Tramere işlenmedi. İşlense de önemli miktar çıkmaz. Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Eğer satışta değeri düşmesin istiyorsanız yetkili serviste orjinal cam taktırın . Bu çarpışma kazası değil ki araç satış değerini düşürsün.Tam tersi alıcının güven duymasına yarar. Resim de çekin. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Sani Gerşon yazdı: cam tramere işlese ne olur? Faturası elinizde olduktan sonra, tramer'de miktara bakarak almaktan vazgeçene zaten satmayın. faturası olmasa ne olur allasen. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Genel kabul görmüş kurallara göre yılda bir defa cam değişimi hasarsızlık indirimini bozmaz. Bu sebeple tramere yansıtmadan işlem yapmak teknik olarak işlemleri kolaylaştırıyor. Şirketler arası geçişlerde de sorun çıkmıyor. Genelde tramere yansımıyor. Ancak yansımayacağı yönünde de bir kural yok. Çok suistimal edilen bir konu, bir zaman sonra sigortacınız yeni poliçeyi hazırlarken cam değişimi istiyor musun diye sorarsa şaşırmayın. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Tam 4 aracımı ön camını değişerek sattım hepsini kaskodan değiştirdim ve araç fiyatında buna sebep hiç bir şekilde düşüş olmadı.tramere işlendimi işlenmedimi onuda bilmiyorum zaten alacak kişilere ön cam değiştiğinide söylüyorum. Tramerde bununla ilgili kayıt olabilir diyede belirtiyorum. Tramere işletmeden yaptırsanız bunu alacak olan kişiye söylemeyecek misiniz? Bu arada orjinal cam değişimi 30 bin tl leri bulabilir haberiniz olsun. Bence orjinal cam değişim klozu var ise direk kaskodan değiştirin hiç uğraşmayın. Son karar sizin tabi. Bugün yetkili servise gittim. Poliçeye baktılarda yetkili servis var ama camda logosuz diyor. o yüzden Mersindeki Durcam bölge bayisine yönlendirdi oradaki arkadaş. Oradan Kasko ile yaptırıcam cam cıdaki arkadaş 7 bin fatura keseriz dedi. Kasko istemessen elden 5 bin e yapabiliriz. Kaskodan yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü zaten logosuz cam takılacak elden ödetip tramere işlemese bile bakıldığında anlaşılır. Satarken söylerim durumu yani. Bu şekilde karar verdim. Herkese teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Kaya yazdı: Bugün yetkili servise gittim. Poliçeye baktılarda yetkili servis var ama camda logosuz diyor. o yüzden Mersindeki Durcam bölge bayisine yönlendirdi oradaki arkadaş. Oradan Kasko ile yaptırıcam cam cıdaki arkadaş 7 bin fatura keseriz dedi. Kasko istemessen elden 5 bin e yapabiliriz. Kaskodan yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü zaten logosuz cam takılacak elden ödetip tramere işlemese bile bakıldığında anlaşılır. Satarken söylerim durumu yani. Bu şekilde karar verdim. Herkese teşekkürler. Bende Talisman varken dikkat etmemiştim kaskoyu yaparken cam muadil yazıyormuş yinede seviste yaptırıp orjinal cam farkını vermiştim.Tabi şimdi fiyatlar baya uçmuş makas açılmış fark çok olur gibi. Söylediğiniz fiyatlar baya uygun.Orjinal cam kaç tl dediler farka bakmış olurdunuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Kaya yazdı: Bugün yetkili servise gittim. Poliçeye baktılarda yetkili servis var ama camda logosuz diyor. Sigortacı Orijinal cam vermemiş demekki.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Bende Talisman varken dikkat etmemiştim kaskoyu yaparken cam muadil yazıyormuş yinede seviste yaptırıp orjinal cam farkını vermiştim.Tabi şimdi fiyatlar baya uçmuş makas açılmış fark çok olur gibi. Söylediğiniz fiyatlar baya uygun.Orjinal cam kaç tl dediler farka bakmış olurdunuz. Orjinal Cam için yaklaşık 22 bin dediler. Serviste yaptırırsam %35 muhafiyet var. Cepten yaklaşık 7700 TL ödücem hemde tramere işleme riski var. Bende hiç para vermeyip kaskodan Durcam marka taktırmayı düşündüm. Birde orjinal cam çok dandik en ufak taşta çiziliyor. Birazda o yüzden farklı markaya yönelmeyi seçtim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: cam tramere işlese ne olur? Faturası elinizde olduktan sonra, tramer'de miktara bakarak almaktan vazgeçene zaten satmayın. piyasa coğrafyaya uyum sağladı Yorum bağlantısı
Recommended Posts