Harun Kocaçalışkan 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Adını bizim ufak kız koydu. Adı ne olsun dedik Pamuk dedi. 2009 Model Suzuki Swift 1.5 AT 75.000 km de, 2. sahibinden aldım. Satan kişi bizim karşı apartmanda oturuyormuş. İlanı görünce hemen aradım konuştuk anlaştık. Galericiler pirana gibi sarmıştı etrafı ben aldım :S Alır almaz boyanması gereken bir kaç yeri vardı boyattım. Farlar sararmıştı parlattık. Sonra koltukları yıkadık, Genel bir temizlik yaptık. Android multimedya aldım henüz takmadım. Kolçak olmuyor bunlarda bir tane kolçak aldım taktım. Henüz bir bakıma götürmedim ama genel olarak bir sıkıntısı yok gibi duruyor. İlk benzinli arabamız bakalım neler yaşanacak. 545.000 tl ye alındı. 38 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Kaya gibi araba hiç bir şey olmaz Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Kaya gibi araba hiç bir şey olmaz Hayırlı olsun Aynen öyle taş dökmek isteyen buyursun 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Bu kadar az fotoğrafa şey bile yapılmaz, yorum hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Metin Akbal yazdı: Bu kadar az fotoğrafa şey bile yapılmaz, yorum hayırlı olsun. Foto çekemedim henüz illaki gelecektir :S Ali Gök yazdı: hayırlı uğurlu olsun 4 çeker varmı bunlarda Manuellerinde var otomatiklerde yok. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. maşallah 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanım nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayırlı olsun güle güle kullan Harun hocam. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Nefis; güzel günlerde sağlık ve mutlulukla olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz hayırlı olsun. özelliklerine baktımda 950 kg ile 102 hp güç kağıt üstünde iyi değerler 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Yalnız bir şey diyeyim mi? Araba 10 numero! Hayırlı olsun çok sevdiğim bir modeldir. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz @Servet Aydın senin aradığın kriterlere de uyuyor sanki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts