Fikri Keleş Cuma 17:06 Paylaş Cuma 17:06 Merhaba dostlar. Epeydir araba konusu açmıyordum.Bugun 2014 model bi 208 aldım.Bakalim nasıl olacak,alışabilecekmiyim bilmiyorum ama işe gidiş geliş için kullanacağım için ekonomik küçük bisiy işimi görecek inşallah. Araba 2014 model otomatik 1.4 dizel.86 bin km de,bir kaç parça boyası vs var ama büyük bi kazası yok. Golf ile alıştığım hild hold olmayışı biraz tedirgin ediyor.Birde vites sadece R-N-A var.Bunu park ederken boşta (N) bırakmak sadece el frenine mi güvenmek lazım.Ben ne olur ne olmaz diye viteste bırakıyorum. Zamanla netleşiriz kendisiyle heralde 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 17:10 Paylaş Cuma 17:10 Oooov etg5 ailesine hoş geldin. Hayırlı olsun. Kesinlikle Vitesse bırakma. Her zaman N de bırak el freni çek. Yapacak bişi yok. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 17:27 Paylaş Cuma 17:27 Hayırlı olsun gülerek kullanın, güzel seçim el freni iyidir vites boşta durabilir. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 17:33 Yazar Paylaş Cuma 17:33 Ali Darbaz yazdı: Oooov etg5 ailesine hoş geldin. Hayırlı olsun. Kesinlikle Vitesse bırakma. Her zaman N de bırak el freni çek. Yapacak bişi yok. O sıkıntı degilmi ya,sanki el freni kaçırır gibi Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullanın, güzel seçim el freni iyidir vites boşta durabilir. Tesekkurler,alışmak lazım demekki 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 17:38 Paylaş Cuma 17:38 Active donanım sanırım, kendi teybi mı bu? Sonradan takılma gibi duruyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 17:39 Yazar Paylaş Cuma 17:39 Selçuk Bakış yazdı: Active donanım sanırım, kendi teybi mı bu? Sonradan takılma gibi duruyor Active,orjinali bu degilmi ?Bluetooth kopma yapıyor hemen,dedim ya baya bi alışmam lazım Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 17:40 Paylaş Cuma 17:40 Fikri Keleş yazdı: Active,orjinali bu degilmi ?Bluetooth kopma yapıyor hemen,dedim ya baya bi alışmam lazım Emin değilim, bizim 2008de ekranlı model var Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 17:45 Yazar Paylaş Cuma 17:45 Selçuk Bakış yazdı: Emin değilim, bizim 2008de ekranlı model var Bilemedim bende,katlanan ayna güzel oldu ama park sensörü yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 17:55 Paylaş Cuma 17:55 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 17:59 Paylaş Cuma 17:59 (düzenlendi) Fikri Keleş yazdı: O sıkıntı degilmi ya,sanki el freni kaçırır gibi Tesekkurler,alışmak lazım demekki Şöyle bir hürafe var. Ama doğru olabilir. Araç çalışmıyor yani motor kapalı iken, vites 1 de duran arabanın el frenini indirip geri kaçırırsan , egzantrik miline bağlı vakum pompası terse dönüşten dolayı sıkışıp kırılıyor. (muş) Cuma 18:09 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:12 Paylaş Cuma 18:12 ne narin metalmiş o üretenin de bunu hiç düşünmediğine eminim zaten 2 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 18:22 Yazar Paylaş Cuma 18:22 Ali Darbaz yazdı: Manuel de hep el freni cekip viteste bırakıyoruz.bu mantıkla o da sıkıntı Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:24 Paylaş Cuma 18:24 Fikri Keleş yazdı: Manuel de hep el freni cekip viteste bırakıyoruz.bu mantıkla o da sıkıntı Teşekkür ederim Boş ver şimdi ETG5 ile mutlumusunuz. Yokuş kalkışda el frenine alıştın mı. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 18:31 Yazar Paylaş Cuma 18:31 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Boş ver şimdi ETG5 ile mutlumusunuz. Yokuş kalkışda el frenine alıştın mı. Bi de o var,hild hold a alışmamış olsam neyse de,buna da alışırız elbet Cuma 18:31 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:35 Paylaş Cuma 18:35 Fikri Keleş yazdı: Bi de o var,hild hold a alışmamış olsam neyse de,buna da alışırız elbet Sizin araba dizel, benim araba 133 newton torkla çok rahat kalkıyor. sende çok çok daha rahat kalkarsın . kaça aldınız . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:43 Paylaş Cuma 18:43 Fikri Keleş yazdı: 665 gibi bi rakama İyi ozaman benimkide 630 bin eder. Fazladan park sesnsörleri , orta ekran, fazla hava yastıkları , otomatik klima fazlamız var hakkeder diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:45 Paylaş Cuma 18:45 ustaların işi bilmeyip müşteriyi korkuttuğu bir model Ali Darbaz yazdı: İyi ozaman benimkide 630 bin eder. Fazladan park sesnsörleri , orta ekran, fazla hava yastıkları , otomatik klima fazlamız var hakkeder diye düşünüyorum. yalnız bu tdci yani minik bir fark ama etikili 6 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 18:58 Yazar Paylaş Cuma 18:58 Çağlar Bayur yazdı: ustaların işi bilmeyip müşteriyi korkuttuğu bir model Ben şimdilik sevdim bu ufak oyuncağı abi Bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:13 Paylaş Cuma 19:13 Fikri Keleş yazdı: Ben şimdilik sevdim bu ufak oyuncağı abi Bakalım nasıl olacak viteste taklı kalırsa boşa alma videoları dursun kenarda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 19:15 Paylaş Cuma 19:15 Çağlar Bayur yazdı: viteste taklı kalırsa boşa alma videoları dursun kenarda yarım kontak açıp frene basarak 1, 2 veya R takmak mümkündür. Motor çalışması şart değil Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 19:18 Yazar Paylaş Cuma 19:18 Çağlar Bayur yazdı: viteste taklı kalırsa boşa alma videoları dursun kenarda Video izlemeler başladı zaten 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:20 Paylaş Cuma 19:20 Ali Darbaz yazdı: yarım kontak açıp frene basarak 1, 2 veya R takmak mümkündür. Motor çalışması şart değil taklıdı ise kafi değil mekanik müdahele şart araç altına yatıp Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 19:30 Yazar Paylaş Cuma 19:30 Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız Teşekkürler Çağlar Bayur yazdı: taklıdı ise kafi değil mekanik müdahele şart araç altına yatıp Bakındım ama göremedim videolarda,ihtiyac olmaz umarım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts