Selçuk Bakış 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bi de o var,hild hold a alışmamış olsam neyse de,buna da alışırız elbet Yokuşta geri kaçırmaması lazım, bendeki kaçırmıyor tutuyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Yokuşta geri kaçırmaması lazım, bendeki kaçırmıyor tutuyor Sanki trafikte frene tam basmamış olabilirim,geri saldı gibi geldi.Sonra fark etmedim,deneyeceğim Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Güle güle kullanın. Kazasız belasız cezasız.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. Kazasız belasız Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: İyi ozaman benimkide 630 bin eder. Fazladan park sesnsörleri , orta ekran, fazla hava yastıkları , otomatik klima fazlamız var hakkeder diye düşünüyorum. ali uçmaya devam et kanatta takalım uzun süre havada kalırsın allah aşkına vti çöp motora kim o kadar para verecek Fikri Keleş yazdı: Sanki trafikte frene tam basmamış olabilirim,geri saldı gibi geldi.Sonra fark etmedim,deneyeceğim sendeki teyp orjinal abi baz paketleri böyle sattılar kullanma niyetin var ise multimedya tak geç 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Teşekkür ettim abi Her seferinde sana emri vaki gibi ricacı oluyorum,Var ol Ali Gülmez yazdı: sendeki teyp orjinal abi baz paketleri böyle sattılar kullanma niyetin var ise multimedya tak geç Multimedya pek kullanmıyorum radyo yeterli oluyor bana ama denk gelirse tabiki degistere bilirim,sagolun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: Teşekkür ettim abi Her seferinde sana emri vaki gibi ricacı oluyorum,Var ol Bu durum beni mutlu eder kardeşim. 🤗 Başım üstüne 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts