Selçuk Bakış Cuma 20:40 Paylaş Cuma 20:40 Fikri Keleş yazdı: Bi de o var,hild hold a alışmamış olsam neyse de,buna da alışırız elbet Yokuşta geri kaçırmaması lazım, bendeki kaçırmıyor tutuyor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Cuma 20:57 Yazar Paylaş Cuma 20:57 Selçuk Bakış yazdı: Yokuşta geri kaçırmaması lazım, bendeki kaçırmıyor tutuyor Sanki trafikte frene tam basmamış olabilirim,geri saldı gibi geldi.Sonra fark etmedim,deneyeceğim Yorum bağlantısı
İnan Çınar Cuma 21:31 Paylaş Cuma 21:31 Güle güle kullanın. Kazasız belasız cezasız.. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 03:23 Yazar Paylaş Dün saat 03:23 İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. Kazasız belasız Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 06:59 Paylaş Dün saat 06:59 Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:10 Paylaş Dün saat 07:10 Ali Darbaz yazdı: İyi ozaman benimkide 630 bin eder. Fazladan park sesnsörleri , orta ekran, fazla hava yastıkları , otomatik klima fazlamız var hakkeder diye düşünüyorum. ali uçmaya devam et kanatta takalım uzun süre havada kalırsın allah aşkına vti çöp motora kim o kadar para verecek Fikri Keleş yazdı: Sanki trafikte frene tam basmamış olabilirim,geri saldı gibi geldi.Sonra fark etmedim,deneyeceğim sendeki teyp orjinal abi baz paketleri böyle sattılar kullanma niyetin var ise multimedya tak geç 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 08:02 Yazar Paylaş Dün saat 08:02 Mehmet Ozyurek yazdı: Kardeşim hayırlı olsun.. Güle güle kullan. Teşekkür ettim abi Her seferinde sana emri vaki gibi ricacı oluyorum,Var ol Ali Gülmez yazdı: sendeki teyp orjinal abi baz paketleri böyle sattılar kullanma niyetin var ise multimedya tak geç Multimedya pek kullanmıyorum radyo yeterli oluyor bana ama denk gelirse tabiki degistere bilirim,sagolun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:35 Paylaş Dün saat 09:35 Fikri Keleş yazdı: Teşekkür ettim abi Her seferinde sana emri vaki gibi ricacı oluyorum,Var ol Bu durum beni mutlu eder kardeşim. 🤗 Başım üstüne 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Hayırlı olsun Ali Darbaz yazdı: Şöyle bir hürafe var. Ama doğru olabilir. Araç çalışmıyor yani motor kapalı iken, vites 1 de duran arabanın el frenini indirip geri kaçırırsan , egzantrik miline bağlı vakum pompası terse dönüşten dolayı sıkışıp kırılıyor. (muş) El freni indirildiğinde geri kaçacak olan araba zaten geri viteste bırakılmalı. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 12:46 Yazar Paylaş Dün saat 12:46 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Baya bi oyuncak araba gibi bakalım,izlemeye devam 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 14:36 Yazar Paylaş Dün saat 14:36 Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Dün saat 15:25 Paylaş Dün saat 15:25 Hayırlı olsun, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 15:49 Paylaş Dün saat 15:49 Hayırlı olsun Fikri. Bugüne dek hiç bir arabamı park ederken boşta bırakmadım. Tek başına el frenine asla güvenemem. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 16:07 Yazar Paylaş Dün saat 16:07 Nihat Palolu yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Tesekkurler Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Fikri. Bugüne dek hiç bir arabamı park ederken boşta bırakmadım. Tek başına el frenine asla güvenemem. Teşekkür ederim Muhtemelen bende güvenmeyeceğim.Önce yükü el frenine asıp, viteste bırakırım. Çünkü sanki kayıp gidecek gibi hissediyorum 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 16:11 Paylaş Dün saat 16:11 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 16:24 Yazar Paylaş Dün saat 16:24 Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Amin,cümlemize inşallah 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Nacizane bir iki şey yazayım. Farlar acayip hoşuma gitti.Mercek far var ve aydınlatma çok iyi,eğer sonradan müdahale bi Led filan yoksa.Pek anlamam muayene sıkıntı olmaz umarım. Sanziman evet herkesin bildiği gibi,alışmam lazım,bazen ee hadi yürü diyorum,boğuluyor gibi oluyor.Elciklerle müdahale etmeye alışmam lazım Gerisi zaten akülü araba kullanır gibi.Tam yeni başlayan genç işi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce https://youtube.com/shorts/NhgJVTsgThw?si=R0wf-sjm6-VQCO49 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Güzel günlerde saglik ve mutlukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Güzel günlerde saglik ve mutlukla kullanin Teşekkür ederim sagolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts