Fikri Keleş 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,kazasız belasız. Sagolasin abi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlısı olsun 3 sene aynısını şirket aracı olarak kullandım elciklere alışınca kullanımı zevkli özellikle yavaşlarken kullanmak güzel oluyor benim araç 100 bin km lere yaklaştığında kalkışlarda titremeye başlamıştı. Teyp i orjinal bu arada Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle 😊 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun 3 sene aynısını şirket aracı olarak kullandım elciklere alışınca kullanımı zevkli özellikle yavaşlarken kullanmak güzel oluyor benim araç 100 bin km lere yaklaştığında kalkışlarda titremeye başlamıştı. Teyp i orjinal bu arada Arabayı almadan Google da bakarken senin yorumunu görüp karsr verdim abi. 1. Vites kalkislarda ufaktan bi titriyor,sanki acemi şoför gibi,elçilere daha alışamadım.Manuele almadan auto iken müdahale ettiriyor,bakalım zamanla Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle 😊 Teşekkür ederim. İki arabaya alıştık sizin gibi,yoksa hanım benim arabaya el koydu. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fikri Keleş yazdı: Arabayı almadan Google da bakarken senin yorumunu görüp karsr verdim abi. 1. Vites kalkislarda ufaktan bi titriyor,sanki acemi şoför gibi,elçilere daha alışamadım.Manuele almadan auto iken müdahale ettiriyor,bakalım zamanla Teşekkür ederim. benim şansım araçların 0 gelmesi oldu ancak 100 bin de 300 bin gibi kullanımları da cabası elciği kullan sonra auto moda kendi geçer zaten 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Fatih Keskin yazdı: benim şansım araçların 0 gelmesi oldu ancak 100 bin de 300 bin gibi kullanımları da cabası elciği kullan sonra auto moda kendi geçer zaten Eyvallah abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts