Melikşah Demirci 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Merhaba, 1 hafta önce 1.4 tsi 155binde bir araç aldım. Araçla alakalı ilk gözlemlerimde dip gazda biri tutmuş gibi hafi bi kısılma veya kesiklik oluyor. Arabadan anlayanların hissedebileceği bir şey bu. Eksperde hata kodu olarak P30C0 Yakıt kalitesi düşük P0300 Yanma kesintisi algılandı P0302 2: Yanma kesintisi algılandı. Şeklinde arıza kodları vardı. Basit bir şeydir diyerek üstüne düşmedim, ki eksper de aynı şeyi demişti. Bakım yapılırken ustam arıza kodlarını sildi ve bujileri 2 gün sonra değiştirelim dedi. Araç teklediyse ondan da arıza kodu atmış olabilir diye 2 gün sonra gittim, arıza kodu yoktu. Sonra bujileri değiştirdik. Bujilerin aşınması eşitti, renk farklılığı yoktu. Yani içerde ateşleme düzgün diyebiliriz. Bujilerden sonra kesiklik geçti sandım ama yine azalmış olsa da devam ediyor. Ayrıca sabahları soğuk marş yapınca youtube'a koyduğum videodan bakarsınız, yeni bujilerle egzozda patırdama yapıyor, öncesinde de vardı. Isınana kadar hafif sarsıntı ve hafif vuruntu da yapıyor. Üzerindeki bobinlerde "vw ag" şeklinde yazı vardı. Ustam da fabrikanın koyduğu bobinler demişti. Asıl sorum bobin bu arızaları yaptırır mı ? Bobin değiştireyim mi ? NGK mı yoksa BOSCH mu önerirsiniz ? Atladığımız bir şey olmasın diye bu kadar detaylı anlattım. Görüşlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Yetkili servise giderseniz iyi olur. Piyasadaki arıza tespit cihazları orijinali gibi olmuyor. Uğraşıp durursunuz. Soğuk motor egzoz sesi sizi korkutmasın, kılavuzda "çivili çalışma" diye tabiri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Daktilo sesi gibi arada gelenler normal değil tabi. 10 saat önce tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 9 saat önce Paylaş 9 saat önce P0302 2. silindirde tekleme algılanmış. P0300 birden fazla silindirde tekleme algılanmış. Yakıtla ilgili kod da var muhtemelen su yada kirli yakıt gelmiş olabilir filtresi değişmedi ise değişin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ömer Sarıgül yazdı: P0302 2. silindirde tekleme algılanmış. Bujileri değiştirmiş, sorun devam ettiğine göre 2. silindire giden buji kablosu da olabilir. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İbrahim Aslıoğlu yazdı: Bujileri değiştirmiş, sorun devam ettiğine göre 2. silindire giden buji kablosu da olabilir. Bunlarda kablo yoktur galiba her buji için ateşleme bobini ayrı oluyor. P0300 kod da olduğu için karmaşık tekleme var. P0302 tek başına olsaydı direk 2. Silindir elemanlarına yoğunlaşılabilirdi. Subap, hava kayıpları, emmeye turbodan yağ kaçağı, vs. hepsi çoklu tekleme yaptırabilir olasılık çok, deneyimli bir yer çözer umarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts