İçeriğe Yönlendir

PS5 Alma arifesindeyim

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhabalar ithalatçı garantili ps5 alma arifesindeyim orjinal garantili olanlar neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor . 

Size sormak istediğim klasik cd li versiyon mu alsam ? Yoksa dijital sürüm mü satın alsam hangisi daha iyi olur sizce ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Xbox Series X varken boşverin PS :) Game Pass gerçekten çok iyi ve konsol çok yetenekli. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Xbox Series X varken boşverin PS :) Game Pass gerçekten çok iyi ve konsol çok yetenekli. 

Yok senelerdir PS4 kullandım, Xbox dan çok daha iyi PlayStation. Görüntü kalitesi hızı daha iyi PlayStation nın

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Klasik sürümde eşten dosttan CD ödünç alma işleri oluyor, onlar güzel oluyor. Eğer böyle bir mevzu yoksa dijital sürümden devam edebilirsiniz. Ayrıca eğer PS4 kullanıyorsanız, PS5, PS4 oyunlarını da sorunsuz oynatıyor. (Birkaç ististna hariç).

Ayrıca Sony garantisi diye bir şey kalmadı. Sony, Türkiye'den çekildi. Ürünlerin hepsi, önceden distribütör olarak görev yapan Bilkom'a gidiyor tamire. Orada da sıkıntı çıkmıyor diye duydum. İlk elden tecrübe etmedim, kulak dolması. Yani fazladan bir garantiye diğerinden daha çok para vermek mantıklı değil. Birini birinden pahalıysa satan adamın kafasını da anlamadım. Zaten tek muhatap var, o da önceden dağıtıcılık yapan Bilkom. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Murat Öngür yazdı:

Merhabalar ithalatçı garantili ps5 alma arifesindeyim orjinal garantili olanlar neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor . 

Size sormak istediğim klasik cd li versiyon mu alsam ? Yoksa dijital sürüm mü satın alsam hangisi daha iyi olur sizce ?

Hocam alabiliyosan hem dijital hem cdli olan versiyonunu alabilirsin.

İkisi arasında tercih yapacaksan bence cd ile uğraşma direk dijital alabilirsin.

Ayrıca ithalatcı garantilide alabilirsin.iki katı bayılmaya gerek yok.

Xbox-Play station arasında kaldıysan hiç düşünmeden play station al derim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Dagdeviren yazdı:

Hocam alabiliyosan hem dijital hem cdli olan versiyonunu alabilirsin.

İkisi arasında tercih yapacaksan bence cd ile uğraşma direk dijital alabilirsin.

Ayrıca ithalatcı garantilide alabilirsin.iki katı bayılmaya gerek yok.

Xbox-Play station arasında kaldıysan hiç düşünmeden play station al derim.

tşk ederim xbox ı hiç düşünmüyorum şuan mevcut ps4 var çocukların baskısı ile yenilemeye gidececeğim gibi dıuruyor :) 

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)
Murat Öngür yazdı:

Ben 25 mayısta  aldım. İthalatçı garantili 2 yıl firmayı çok araştırdım ve memnunum. CD’li olanı aldım ne zaman sıkılırsak o zaman yeni CD alıp devam ederiz yada dijital olarak devam ederiz diye. Benim aldığımda PS5, çift kol, şarj ünitesi, FC25 ve GTA5 31500 civarı almıştım. Çok memnunum çocuklarla beraber oynuyoruz sürekli GTA daha hiç oynanmadı CD kutusu kapalı. Abimde aldı aynı satıcıdan bu hafta 34500 şu an 34000 tl 

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...