Murat Öngür Dün saat 11:09 Paylaş Dün saat 11:09 Merhabalar ithalatçı garantili ps5 alma arifesindeyim orjinal garantili olanlar neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor . Size sormak istediğim klasik cd li versiyon mu alsam ? Yoksa dijital sürüm mü satın alsam hangisi daha iyi olur sizce ? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz Dün saat 12:30 Paylaş Dün saat 12:30 Xbox Series X varken boşverin PS Game Pass gerçekten çok iyi ve konsol çok yetenekli. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Dün saat 12:42 Yazar Paylaş Dün saat 12:42 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Xbox Series X varken boşverin PS Game Pass gerçekten çok iyi ve konsol çok yetenekli. Yok senelerdir PS4 kullandım, Xbox dan çok daha iyi PlayStation. Görüntü kalitesi hızı daha iyi PlayStation nın 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 13:06 Paylaş Dün saat 13:06 Klasik sürümde eşten dosttan CD ödünç alma işleri oluyor, onlar güzel oluyor. Eğer böyle bir mevzu yoksa dijital sürümden devam edebilirsiniz. Ayrıca eğer PS4 kullanıyorsanız, PS5, PS4 oyunlarını da sorunsuz oynatıyor. (Birkaç ististna hariç). Ayrıca Sony garantisi diye bir şey kalmadı. Sony, Türkiye'den çekildi. Ürünlerin hepsi, önceden distribütör olarak görev yapan Bilkom'a gidiyor tamire. Orada da sıkıntı çıkmıyor diye duydum. İlk elden tecrübe etmedim, kulak dolması. Yani fazladan bir garantiye diğerinden daha çok para vermek mantıklı değil. Birini birinden pahalıysa satan adamın kafasını da anlamadım. Zaten tek muhatap var, o da önceden dağıtıcılık yapan Bilkom. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Öngür yazdı: Merhabalar ithalatçı garantili ps5 alma arifesindeyim orjinal garantili olanlar neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor . Size sormak istediğim klasik cd li versiyon mu alsam ? Yoksa dijital sürüm mü satın alsam hangisi daha iyi olur sizce ? Hocam alabiliyosan hem dijital hem cdli olan versiyonunu alabilirsin. İkisi arasında tercih yapacaksan bence cd ile uğraşma direk dijital alabilirsin. Ayrıca ithalatcı garantilide alabilirsin.iki katı bayılmaya gerek yok. Xbox-Play station arasında kaldıysan hiç düşünmeden play station al derim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Hocam alabiliyosan hem dijital hem cdli olan versiyonunu alabilirsin. İkisi arasında tercih yapacaksan bence cd ile uğraşma direk dijital alabilirsin. Ayrıca ithalatcı garantilide alabilirsin.iki katı bayılmaya gerek yok. Xbox-Play station arasında kaldıysan hiç düşünmeden play station al derim. tşk ederim xbox ı hiç düşünmüyorum şuan mevcut ps4 var çocukların baskısı ile yenilemeye gidececeğim gibi dıuruyor Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: Merhabalar ithalatçı garantili ps5 alma arifesindeyim orjinal garantili olanlar neredeyse 2 katı fiyatına satılıyor . Size sormak istediğim klasik cd li versiyon mu alsam ? Yoksa dijital sürüm mü satın alsam hangisi daha iyi olur sizce ? Ben 25 mayısta aldım. İthalatçı garantili 2 yıl firmayı çok araştırdım ve memnunum. CD’li olanı aldım ne zaman sıkılırsak o zaman yeni CD alıp devam ederiz yada dijital olarak devam ederiz diye. Benim aldığımda PS5, çift kol, şarj ünitesi, FC25 ve GTA5 31500 civarı almıştım. Çok memnunum çocuklarla beraber oynuyoruz sürekli GTA daha hiç oynanmadı CD kutusu kapalı. Abimde aldı aynı satıcıdan bu hafta 34500 şu an 34000 tl 18 saat önce tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Arif Aykın yazdı: Ben 25 mayısta aldım. İthalatçı garantili 2 yıl firmayı çok araştırdım ve memnunum. CD’li olanı aldım ne zaman sıkılırsak o zaman yeni CD alıp devam ederiz yada dijital olarak devam ederiz diye. Benim aldığımda PS5, çift kol, şarj ünitesi, FC25 ve GTA5 31500 civarı almıştım. Çok memnunum çocuklarla beraber oynuyoruz sürekli GTA daha hiç oynanmadı CD kutusu kapalı. Abimde aldı aynı satıcıdan bu hafta 34500 şu an 34000 tl Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah 🤲 yeğenime ablamlar ps5 bakıyorlar Rica etsem buradan ya da DM den link veya satıcı bilgisi paylaşabilir misiniz teşekkürler şimdiden 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Xbox Series X varken boşverin PS Game Pass gerçekten çok iyi ve konsol çok yetenekli. arkadaşımda series S var. o çok mu kötü alınmaz mı ? oturma odasında boşta televizyon var, arada maç falan atsam, ilerlemeli oyun onasam yeter. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: arkadaşımda series S var. o çok mu kötü alınmaz mı ? oturma odasında boşta televizyon var, arada maç falan atsam, ilerlemeli oyun onasam yeter. Ben neden Xbox Series S (bir is arkadasimdan ikinci el almistim) aldigimi anlatayim, gerisine siz karar verin. Cok fazla oyun oynama sansim/zamanim yok; evde ikizlerim de arada oynasinlar, beraber de oynayalim diye dusundum. Bir de Game Pass / Ultimate vs var XBox'ta. Aylik max 300 TL vererek hemen hemen butun oyunlari oynayabiliyorsunuz (en yeni oyunlar hemen geliyor, mesela clair obscur expedition 33 butun platformlarda ayni anda game pass'te aktiflesti). Gerek Playstation'da gerekse XBox'ta oyunlar benim icin pahali. O yuzden bu yontem (Game Pass) bana cok uygun geldi; devam ediyorum. Ayrica simdi unuttum; forumdan bir arkadasimizdan ek disk vs almistim; cok mutluyum (Series S diski kucuk gelebilir; oyun vs silmek zorunda kalabilirsiniz) Oglumdan surekli FC 25'te fark yiyorum; oraya calismam lazim biraz 7 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Uymaz yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah 🤲 yeğenime ablamlar ps5 bakıyorlar Rica etsem buradan ya da DM den link veya satıcı bilgisi paylaşabilir misiniz teşekkürler şimdiden Dm den gönderdim buradan yazdığımızda belki farklı olur o yüzden. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Arif Aykın yazdı: Dm den gönderdim buradan yazdığımızda belki farklı olur o yüzden. Çok teşekkürler mesajınız geldi 🙏 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce 28.800 bin tl ye çift kol + orj şarj istasyonu, pal versiyon, ful Türkçe menü türkçe priz tüm yasal güncellemeleri alan dijital sürüm , ithalatçı garantili makinadan satın aldım zaten mevcut plus üyeliyim mevcut ps5 de kullanacağım. Xbox a hep uzak kaldım bende 4 var arkadaşta xbox vardı kullandım denedim sarmadı zaten o da ps4 ü kullanınca satıp ps4 almıştı yorum yapan herkese tşk ederim., Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Arkadaşlar bende de X Box Series X var. Geçen sene şubat ayı gibi almıştım. Sanırım 1 yıldır kutusunda duruyor Çocuklar için almıştım, ama tabletten sonra buna alışamadılar. En fazla 10 kere falan açılmıştır. Orijinal 2 Gamepad (siyah ve pembe) ile birlikte satıyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts