Hakan Gürsu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Evet dostlar 2 senedir elektrikli araçlara takmış vaziyetteydim. YouTube da izlemediğim video kalmadı. Focus'umla vedalaşıp C4X e merhaba dedim şükür. Araç tam bir F/P aracı ötv zammına yakalanmadan 1.440 a sıfır olarak aldım. Araç full paket, açılır sanruf dan ,masajlı koltuğuna, ön cam ısıtmasından, koltuk ve direksiyon ısıtmasına,head up displeyine kadar her şey var. 120 bg dizellerden sonra 156 bg elektrikli roket gibi geldi. Spor modda gaza yüklenince kafa kaldırıyor. 54 kw bataryanın 51 kw neti var. Şu an 14 kw yakıyor gözüküyor. Şehir içi 350 400 arası gider gibi görünüyor. Yakında sonuçları paylaşıırım. Beğenmediğim yönü Citroen in göya uçan halı dediği süspansiyonları. Bence uçan halı değil sıçan halı.😄 Çift kademedin ilk kademsi 40 a kadar iş yapıyor bozuk yolda özellikle arka bam güm, tabi arkanın bağımsız olmaması en büyük neden. Focus dan alıştığım bağımsız süspansiyonu özlüyorum. İlk etapta aklıma gelenler bunlar. Zaman geçtikçe eksi ve artıkları yazarım. Birde şu an ev tipi şarj cihazı bakıyorım 15 bin tl civarındalar. Bilgisi olan varsa marka önerebilirmi.Şimdiden Teşekkürler. 29 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullanın, rengi güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Motor 115likse 11 Kw destekler, 100kwlik motorsa monofaz ve 6.5 kw ustunu desteklemiyor. Bunu bilerek sarj aletini alin. Eger momofaz ise PSA nin sarj aletleri var, onlardan da alabilirsiniz ama o 3.5 kw ustu sarj etmiyor. Ütü muamelesi yapmak için ideal bence. Ben schneider kullaniyorum memnunum, ama bendeki bir eski model, rfid falan yok bildigin anahtarla acip kapatiyorsun. Kazasiz cezasiz, super fiyata almissiniz. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok görüyorum bu aralar e citroenleri. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Çok iyi fiyat. renk de araç da çok güzel. Yeni alanlara süpürge şarj ünitesi falan hediye eden bayiler vardı, oradan bir şey çıkmadı mı? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Güle güle kullanın. Süper fiyat bu donanımdaki bir araç için. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hakan Gürsu yazdı: dar iş yapıyor bozuk yolda özellikle arka bam güm, tabi arkanın bağımsız olmaması en büyük neden. Focus dan alıştığım bağımsız süspansiyonu özlüyorum. dün arkadaşın aracına bindim hb ve 1.2 beniznli idi yok arkalar bağımsız yok uçan halı dedi ama bana da sert geldi nedense pek konforlu hissetirmedi abi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullanın, rengi güzelmiş Teşekkürler. Hüseyin Sönmez yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mertol Kip yazdı: Motor 115likse 11 Kw destekler, 100kwlik motorsa monofaz ve 6.5 kw ustunu desteklemiyor. Bunu bilerek sarj aletini alin. Eger momofaz ise PSA nin sarj aletleri var, onlardan da alabilirsiniz ama o 3.5 kw ustu sarj etmiyor. Ütü muamelesi yapmak için ideal bence. Ben schneider kullaniyorum memnunum, ama bendeki bir eski model, rfid falan yok bildigin anahtarla acip kapatiyorsun. Kazasiz cezasiz, super fiyata almissiniz. Araç 115 lik ben 3.5 kw la şarj eden ev prizinden şarj eden cihazdan alıcam. Teşekkürler. Özgür ÇETİNKAYA yazdı: hayırlı olsun Çok sağolun. Onur Demir yazdı: Hayırlı olsun. Çok iyi fiyat. renk de araç da çok güzel. Yeni alanlara süpürge şarj ünitesi falan hediye eden bayiler vardı, oradan bir şey çıkmadı mı? Teşekkürler, sadece Süpürge hediye ettiler. Şarj kablosu için çok direttim ama araçla birlikte gelmedi dediler. Günahları boyunlarına. Sani Gerşon yazdı: Güle güle kullanın. Süper fiyat bu donanımdaki bir araç için. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hakan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın kazasız cezasız 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Ali Gülmez yazdı: dün arkadaşın aracına bindim hb ve 1.2 beniznli idi yok arkalar bağımsız yok uçan halı dedi ama bana da sert geldi nedense pek konforlu hissetirmedi abi Uçan halı işi hikaye., özellikle daha önce hep bağımsız süspansiyonlu araçlar kullanmışsan, rahatsız ediyor. Adnan Çakır yazdı: Hakan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın kazasız cezasız Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, fiyat çok güzel. Teşekkürler. Evet hele şu son ötv zammından sonra baya düşük kaldı. Geçen aradım 1750 fiyat veriyorlar. 21 saat önce tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullan abi. İlanlara bakınca aldığınız fiyata ikinci elini alamayacağız gibi duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullan abi. İlanlara bakınca aldığınız fiyata ikinci elini alamayacağız gibi duruyor.. Çok teşekkürler, maalesef öyle, keşke bu ötv zammı olmasaydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hakan hayırlı olsun. güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hakan hayırlı olsun. güle güle kullan.. Çok sağol Mehmet abi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hakan Gürsu yazdı: Çok teşekkürler, maalesef öyle, keşke bu ötv zammı olmasaydı. Benim favorilerde olan arabalar vardı zamdan sonra 150 bin tl koydular 😅 onlara hak veriyorum fakat bayiler o kadar zam koymamıştır yahu. Bi kaçını arayıp eski fiyattan pazarlık etmeyi deneyeceğim bakalım😄 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Serkan Karadağ yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce hayırlısı olsun renk çok güzel güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın. Ben letgo dan hiç kullanılmamış psa nın şarj aletini aldım, çinli markalara pek güvenemedim. Kullanmadan uygun satanlar var sizde oralardan bakabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun abi rengi çok güzel, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts