Tamer Topaç 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bunlarda bir defa kullandım, ön cam tavan birleşimi çok ileride ve tuhaf gelmişti. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Fatih Keskin yazdı: hayırlısı olsun renk çok güzel güle güle kullanın Teşekkürler. Evet rengini bende çok beğenerek aldım. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın. Ben letgo dan hiç kullanılmamış psa nın şarj aletini aldım, çinli markalara pek güvenemedim. Kullanmadan uygun satanlar var sizde oralardan bakabilirsiniz. Psa nın şarj aleti olduğu inu bilmiyordum. Söylediniz iyi oldu. Heöen bakayım. Teşekkürler. Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bunlarda bir defa kullandım, ön cam tavan birleşimi çok ileride ve tuhaf gelmişti. Sağolun. İlerde değil de cam kısa. Bende bundan önce Focus vardı. Camın dibine ulaşamazdım oturduğum yerden. Buna rahat ulaşılıyor. Cam daha dik. Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun abi rengi çok güzel, güle güle kullan Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bizde iş arkadaşımıza kia ev3 alacakken ötv zammına yakalandık, şimdi araç araştırıyoruz, Bu avrupalı mesela psa grubu elektrikli motoru kendi üretimlerimi @Hakan Gürsu bey araştırabildinizmi ? 20 saat önce tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi eksik yazı 1 Yorum bağlantısı
Sefa Onur Bebek 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun, umarım fosil yakıtlı araca geri dönme isteğiniz olmaz sizi üzmez. Ben de ilk fırsatta bir elektriklenmeyi istiyorum. Bu fiyatlara teslanın ucuz versiyonunu hayal ediyorduk ama malesef hayallerde kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bizde iş arkadaşımıza kia ev3 alacakken ötv zammına yakalandık, şimdi araç araştırıyoruz, Bu avrupalı mesela psa grubu elektrikli motoru kendi üretimlerimi @Hakan Gürsu bey araştırabildinizmi ? Motor ve pilleri kendi üretimleri diye okudum internette. Stellantis gurup olarak geçiyor. Teşekkür ederim. Recep Demirci yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Sefa Onur Bebek yazdı: Hayırlı olsun, umarım fosil yakıtlı araca geri dönme isteğiniz olmaz sizi üzmez. Ben de ilk fırsatta bir elektriklenmeyi istiyorum. Bu fiyatlara teslanın ucuz versiyonunu hayal ediyorduk ama malesef hayallerde kaldı. Valla dediğim gibi anlık bi karar değildi. 2 senedir araştırıyorum. Senede bir veya iki kere uzun yolum var oda tatil için. Gerisi hep şehir içi. Pişman olacağımı sanmıyorum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Rengi de çok güzelmiş Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 20 saat önce Paylaş 20 saat önce hakan abi ısı pompası var mı makyajlılarda pompasız gelenler varmış aman dikkat 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun. Yeni ambleme alışamadım yahu. Tasarım çok itici geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı olsun Hakan, güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Rengi de çok güzelmiş Güle güle kullanın Teşekkür ederim. Ali Gülmez yazdı: hakan abi ısı pompası var mı makyajlılarda pompasız gelenler varmış aman dikkat Var diye biliyorum. Öyle bişeyi bende duydum. C3 lerde yok diyolar. Ümit Türk yazdı: Hayırlı olsun. Yeni ambleme alışamadım yahu. Tasarım çok itici geliyor bana. Çirkin kral diyorum ben.😁 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Hakan, güzel günlerde kullan. Çok teşekkür ederim. İnşallah. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Forumdaki alentirikliler çoğalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun, maşallah 🧿 Rengi harika. 19 saat önce tarihinde Oğulcan Akıncıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Forumdaki alentirikliler çoğalıyor. Teşekkürler, evet elektrikliler geliyor alttan alttan.😁 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Hayırlı olsun, maşallah 🧿 Rengi harika. Teşekkürler, bende çok seviyorum rengini. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Rengi de güzel bu gün canlı kanlı gördüm bir tane arkası güzel de ön taraftaki logo arabanin tasarımını örtüyor. Onun yerine eski krom logoları daha yakışıklı idi. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın. Ben letgo dan hiç kullanılmamış psa nın şarj aletini aldım, çinli markalara pek güvenemedim. Kullanmadan uygun satanlar var sizde oralardan bakabilirsiniz. Bu zottirikler bir ara tüm Citroen ec4 lerde içinde veriyorlardı. Bayiilerden araba alan galericiler falan onları son kullanıcıya vermediler tabi. Ben de onlardan bir tane aldım. N'olur nolmaz diye arabada taşıyorum. Bendeki bundan. Bunlarında iki tipi var bu arada. Kimisi 3.5 kw basıyor kimisi 2.5kw. Üzerindeki sigorta değerinden anlarsınız. 16A yazanlar 3.5 kw Hakan Gürsu yazdı: Motor ve pilleri kendi üretimleri diye okudum internette. Stellantis gurup olarak geçiyor. Teşekkür ederim. Teşekkürler. Motor PSA nın da, İspanyadaki batarya fabrikası daha açılmadı. 2026 da devreye girecek. Var olan hücreler dışarıdan alınıyor, kutulaması kendi fabrikalarında. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu zottirikler bir ara tüm Citroen ec4 lerde içinde veriyorlardı. Bayiilerden araba alan galericiler falan onları son kullanıcıya vermediler tabi. Ben de onlardan bir tane aldım. N'olur nolmaz diye arabada taşıyorum. Bendeki bundan. Bunlarında iki tipi var bu arada. Kimisi 3.5 kw basıyor kimisi 2.5kw. Üzerindeki sigorta değerinden anlarsınız. 16A yazanlar 3.5 kw Motor PSA nın da, İspanyadaki batarya fabrikası daha açılmadı. 2026 da devreye girecek. Var olan hücreler dışarıdan alınıyor, kutulaması kendi fabrikalarında. Galiba son sattıklarına koymamaya başladılar, galerici bana dur bakayım diğerinde varsa vereyim sana dedi onda da yoktu. benim aldığım vatandaş ds7 den çıkarmış wallbox kurduğum için kullanmıyorum dedi. Benim aldığım 2.3 KW aslında daha çok işime geldi memleketteki ev eski 10A daha iyi olacak. Gerçi 10A bile şüpheli gerilim 220v görmüyor bile. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 17 saat önce Paylaş 17 saat önce araba güzel fiyatıda çok güzel güle güle kullanın. c4x lerin herşeyini kabul edebilirim süspansiyon filan da şu kadranı benim hiç hoşuma gitmiyor ya 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Rengi de güzel bu gün canlı kanlı gördüm bir tane arkası güzel de ön taraftaki logo arabanin tasarımını örtüyor. Onun yerine eski krom logoları daha yakışıklı idi. Teşekkürler. Ön tasarım bi tuhaf, çirkin kral.😄 Mehmet Cihat yazdı: araba güzel fiyatıda çok güzel güle güle kullanın. c4x lerin herşeyini kabul edebilirim süspansiyon filan da şu kadranı benim hiç hoşuma gitmiyor ya Kadran beni çok rahatsız etmedi. Bi önceki kadran çok ufakmış. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla olsun Son dakika golu olmus OTV degisiklikleri sonrasi; hem de 90'a. Yorum bağlantısı
Recommended Posts